Příspěvky uživatele - xsi

Neznámá bylina, 23.6.2015
Děkuji! Tak s tím kakostem jsem šel přecijen správným směrem. Jen si víc věřit :o)
Neznámá bylina, 23.6.2015 Obsahuje fotku
Víte někdo o co se jedná. Kakost to asi nebude.
Identifikace keře, 9.4.2015
Paeonia obovata?
Identifikace keře, 9.4.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den. Vůbec mě nanapadá, co by to mohlo být za keř. Pomůžete? Díky.
Neznámý keř, 8.7.2014
Nedávno jsem to taky řešil. Najde se skoro všude jako keř sázený na dálnici uprostřed mezi svodidly.
Tisy a krtek(?), 19.3.2014
V mém případě to tisy nebyly. Jednalo se o myrobalán a jabloň, tedy "sladké" dřevo. Asi by hryzcovi chutnal i javor.
Tisy a krtek(?), 17.3.2014
Ano. Máte pravdu. Mozek myslel hryzce, ruce psaly hraboše :)
Pomůžete určit tento strom?, 14.3.2014
Oni ty 3m sněhu jsou právě ideální a krásně ho tím chrání. Josef tady píše o Hradci Králové, kde právě sníh není a jsou tam holomrazy. Já tam mám chalupu a letos mám sekvojovec objednanej. Jdu do toho rizika. Odvážném štěstí přeje :o)
Tisy a krtek(?), 14.3.2014
Tohle nebude dělat krtek. Krtek dělá samostatné hromádky, tohle jsou chodbičky a bude to nejspíše hraboš. A na něj pozor, rád užírá kořínky. Už jsem pár stromků vytáhnul a vypadaly, jako tam byl zaražený jenom kolík.
Určení keřů / stromů, 5.5.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den. Prosím o určení keřů / stromů. Děkuji.
Dvě rostlinky z Chorvatska, 18.7.2012
Děkuji za pomoc!
Dvě rostlinky z Chorvatska, 16.7.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den. Fotky pocházejí z počátku července. Dokážete mi poradit o jaké květiny jde? Děkuji!
Catalpa - znovu neobráží, 11.7.2012
S katalpami je to těžké, rády namrzají. Mám ale osobní zkušenost, že si jich můžete sami ze semínek ze zralých lusků vypěstovat spoustu. Stačí, aby jste si našli nějakou v okolí sebrali lusk až bude zralý a je to. Uvnitř má spoustu drobných semínek a... celý příspěvek >
Mochna křovitá, 11.7.2012
Nevím co by s ní mohlo být, ale každopádně bych doporučil si ji pro jistotu nařízkovat. Teď je proto ideální doba. Stačí udělat pár bylinných řízků, zasadit do květináče a zakrýt třeba obyč. igelitovým sáčkem, aby měly dobrý klima, zalít a dát ven do... celý příspěvek >
Epilobium hirsutum?, 7.7.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den. Myslíte, že to je Epilobium hirsutum? Děkuji.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika