Příspěvky uživatele - Petra H.

Amarylis - v paneláku několik let, 28.11.2007
Dobrý den, taky bych se ráda zeptala na pěstování Amarylis. Podle popisu si nejsem jistá, kterou mám doma, a ani vlastně nevím, jak se o ni správě starat. Koupila jsem rostlinku s již vyrašenými listy a asi do dvou týdnů nám začla kvést. Právě jsem... celý příspěvek >
Sieberz - katalog, 8.11.2007
Takže ještě jeden příspěvek ode mě navíc... psala jsem o problémech s dodáním, mezitím jsem ještě volalal a psala maily, vše mělo být v pořádku a stále nic... nakonec mi konečně včera přišla SMS a dnes rostlinky a stromky opravdu dovezli! Byly jsem... celý příspěvek >
Do kdy možno sadit tůje?, 8.11.2007
Můžete mi prosím někdo poradit, do kdy se dají sadit tůje? Nemám s tím žádné zkušenosti, a nevím kdy je ta nejsprávnější doba k sázení.
Sieberz - katalog, 22.10.2007
Chtěla bych taky připojit reakce na Sieberz. Jejich jednání je pro mě neuvěřitelné! Objednala jsem si u nich stromky, popínavé rostlinky, skalničky, trávy atd... za dost peněz. Objednávku mi hned mailem potvrdili, ale pak už dlouho nic, tak jsem jim... celý příspěvek >
Nízký živý plot z tůjí?, 3.10.2007
Dobrý den, prosila bych o radu zkušenější. Jsem zahradnice-začátečnice a potřebovala bych založit živý plot před nízkou kamennou zídkou do ulice. Byla bych ráda, aby byl nízký, max. 1 m, lépe i nižší (0,75m). Poradíte mi prosím, který druh tůje je... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika