|
Příspěvky uživatele - menem
|
 |
 |
Ktoru pilu Dolmar na zahradkarske prace?, 17.9.2007 Dakujem za odpovede. Urcite to vyskusam a dam vediet ako to dopadlo. Snad to nerozladim este viac. Vdaka. |  | Ktoru pilu Dolmar na zahradkarske prace?, 17.9.2007 Tak uz som obdrzal novu pilu. Dnes som konecne popilil par haluz. Neviem ci to je normalne, ale pri startovani mi nechyta hned, ani po chvily. Dost som sa nadrel kym som ju nakopol. Je to normalne? Alebo ju treba doladit...? Nemam skusenost v tomto... celý příspěvek > |  |
|  | Ktoru pilu Dolmar na zahradkarske prace?, 31.8.2007 Takze objednal som pilu PS500 od Dolmaru. Stoji 9480 cz, co je o dost menej ako u nas (16900 sk akoze v akcii)... Uz len cakam na dobierku. Akurat som sa neinformoval ako to je so servisom u nas, ale to ste mi akurat potvrdil ze by s tym nemal byt... celý příspěvek > |  | Ktoru pilu Dolmar na zahradkarske prace?, 29.8.2007 Trosku som sa hrabal po nete, a narazil som aj na znacku Jonsered, konkretne CS 2141S, alebo2145S, a dalej na znacku Stiga, model SP510. Vsetky pily su okolo 10000CZ, co znamena ze ak berem do uvahy Dolmar PS460 co na Slovensku stoji 16990Sk, tak v... celý příspěvek > |  | Ktoru pilu Dolmar na zahradkarske prace?, 28.8.2007 Vdaka za vycerpavajucu odpoved,moc ste mi poradil,az na profesionalnej urovni.Urcite sa budem podla toho riadit.Inak,aka znacka by sa dala este zrovnat s Dolmarom a priblizne nejaky vhodny typ pily na dany ucel?V predajni mi radili Stihl,alebo Solo... celý příspěvek > |  | Ktoru pilu Dolmar na zahradkarske prace?, 28.8.2007 Dobry vecer. Pisem ohladom toho ktory model motorovej p. je najvhodnejsi co sa tyka vykonu a pomeru penazi. Od f. Dolmar. Ide o bezne zahradkarske prace, skor na pilenie dreva na kurenie, ziadne profi prace. Chcem kupit PS 500, u nas cena je 16990... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|