Příspěvky uživatele - J. Zemanová

dluzicha - heuchera "palace purple", 19.5.2008
Dobrý den, nechat žít... Na podzim jsem je nechala tak, jak byly. Mám je v záhonu s korovým mulčem. Na jaře jsemn obrala staré listy, opatrně, protože mužete utrhnout mladé odnože. Jsou nádherné. Jitka,  Valašsko
levandule - do čeho zasadit, 14.5.2008
Dobrý den, levandule chce propustnou půdu, takže nejlépe by bylo smíchat kompost, zeminu a písek (asi 1:1:1). Viděla jsem v obchodě i substrát pro bylinky, ale nevím, zda bude vhodný. Jitka
Jitrocel kopinatý, 10.5.2008
Dobrý den, také jsem tento recept našla, chci to zkusit právě letos. Pak se podělím o poznatky. Také jeden recept uvádí na 3 měsíce na slunce. Tak nevím.  Zakopeme... Uvidíme...  Jitka
Hořec, 15.4.2008
Dobrý den, pokud chcete, pošlu vám hořec kvetoucí na jaře. Koupila jsem ho na trhu od babičky a to jsou nejspolehlivější zahradníci. Kvete krásně každý rok. Mám ho na skalce, na plném slunci. Jitka
Topaz - zapěstování korunky, 27.1.2008
Děkuji za rychlou odpověď. Omlouvám se, ale Topaz je ten stromek vedle. Tenhle mrzáček je samozřejmě Vámi zmiňovaný Rubín, takže ještě jednou - co s tím?  Děkuji a omlouvám se za dezinformaci. Jitka
Topaz - zapěstování korunky, 27.1.2008
Dobrý den, prosím o radu. Koupila jsem si zákrsek jabloně Topaz, chtěla jsem čtvrtkmen, ale už neměli, tak jsem podle rady školkařů odstranila výhony a zastřihla terminál. Během loňského roku na terminálu vyrostla pouze jedna větvička, těsně pod... celý příspěvek >
Sedmikráska, 30.12.2007
Zdravím všechny sedmikráskomilce! Dubnový trávník bez sedmikrásek si domorodec ani neumí snad představit! Anglické trávníky patří do Anglie! A sedmikráskový sirup 100% zabírá na veškeré kašle a nachlazení. K rozšíření postačí jedna sedmikráska, když... celý příspěvek >
Lithodora diffusa Heavenly Blue, 23.10.2007
Dobrý večer, já bych ji nasadila raději ještě teď na podzim. Dobře si ale rozmyslete místo výsadby, nesnáší přesazování. Už jsem takhle jednu odpravila :-(  Dobře ji přikryjte. Přeji plno krásných modrých květů! Jitka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika