|
Jaký je název pokojové kytičky?, 17.9.2010  Potřebuji opět vaši radu a proto se na vás obracím... jaký je název této pokojové kytičky,díky.... |
 |
Prosím o název pokojovky, 2.7.2010 Zdravím, moc díky za vaši rychlou odpověď... Přeji vám krásné léto plné sluníčka:))) |
 |
|
 |
Prosím o název pokojovky, 1.7.2010  Dobrý večer,
kdo mi poradí?Potřebuji znát název této pokojové kytičky a něco o ní... Díky... |
 |
Co je to za pokojovou kytičku?, 4.10.2009  Dobrý den,
může mi někdo poradit co je to za pokojovou kytičku?Má ji hodně lidí a nik
do nezná její název.Moc díky... |
 |
Neznámá kytička, 22.10.2008 moc díky za odpověď, je to opravdu Pupalka křovitá |
 |
Co je to za skalničku?, 22.10.2008 Dobrý den,
je to přesně ta kytička co jste mi napsala.Moc díky za vaši odpověď.JAKI |
 |
Co je to za skalničku?, 21.10.2008  Dobrý večer, potřebuji pomoci v určení této skalničky. Je dovezená z Chorvatska a nemůžeme stále najít její název.Kvete a její květ je žlutý.Předem díky za vaši radu.Jaki |
 |
Neznámá kytička, 7.7.2008  Stále hledám název této trvalky a nemohu na to přijít.Poradí mi někdo? |
 |
Anturie - dotaz, 18.5.2008 Dobrý den, nebyl zodpovězen dotaz jestli květy odsřihávat, nebo nechávat.Díky Jaki |
 |
květina, 17.10.2007  Dobrý den, potřebovala bych název této kytičky. Myslím si že by to mohla být topolovka, ale nejsem si tak úplně jistá. Poradí mi někdo? |
 |
|
 |
Neznámá kytička, 4.10.2007 Zdravím pane Jiří a děkuji za správný název léčivky. |
 |
Neznámá kytička, 3.10.2007  Potřebuji vaši radu, zná někdo tuto kytičku? |
 |
Neznámá kytička, 2.9.2007 Děkuji moooc za správný název mé kytičky. Je to opravdu zimolez, teď jenom čekám jaký je to druh. Má rudě červené poupě můj typ je Brownův nebo Henryův zimolez. |
 |
Neznámá kytička, 11.7.2007  Dostala jsem kytičku a neznám její jméno,mohl by mě někdo poradit? |
 |