|
Kde koupit stromky Merunek?, 1.4.2008 Dobrý den,
tady jsou odkazy na Mcely, mají i meruňky a moc hezky popsané jednotlivé odrůdy: http://www.skolky.agriloucen.cz/index.php
a nebo v okolí Brna - zahradnictví v... celý příspěvek > |  | Podzimní sázení meruněk, 15.11.2007 Děkuji Vám za rady a názory. Já jsem zasadila včera obě meruňky! U nás je 50cm sněhu, jámy už jsem měla vykopané, ale musela jsem je skoro hledat :-) a pak znovu vyházet sníh. Bylo to opravdu náročné, dnes se nemůžu skoro hýbat, ale jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Podzimní sázení meruněk, 13.11.2007 Pane Vysloužile,
opět mám dotaz. Stromy my bohužel přijdou až dnes, v obchodě měli nějaký problém s objednávkou, ale už je u nás 40cm sněhu a další stále padá! Jsem tedy připravená na nejhorší práce v zimě, sněhu a marastu. Ale spíš mám... celý příspěvek > |  | Podzimní sázení meruněk, 9.11.2007 Jsem z Krušných hor, ale klima tu máme opravdu velmi podobné Vysočině :-) Nicméně mám ještě jednu doplňující otázku. Mám stromy nechat před výsadbou přes noc v kyblíku s vodou, nebo můžu rovnou sázet do země?
Ještě jednou děkuji za trpělivost a... celý příspěvek > |  | Podzimní sázení meruněk, 7.11.2007 Vážený pane Vysloužile,
moc Vám děkuji za Vaše rady. Určitě mi budou hodně užitečné, i když počasí sázení posledních pár dní vůbec nepřeje :-(
Mějte se moc krásně!
Lenka |  | Částečně samosprašné odrůdy, 9.7.2007 Na diskuzi o výběru slivoní mi byla mimo jiné doporučená odrůda meruňky do vyšších poloh – Leskora. (mimo jiné moc děkuji za cenné rady a doporučení panu Zavřelovi a Vysloužilovi) Ale mám ještě jeden dotaz a to na sprašnost a opylení. Leskora... celý příspěvek > |  | Jakou švestku a ryngli do severních Čech?, 6.7.2007 Vážený pane Vysloužile,
děkuji Vám za radu. Zahrádku máme v kolonii, oba sousedé mají tuším že Čačanskou lepoticu, možná, že půjdu do této odrůdy, pakliže se v tomto "terénu" osvědčila. Chtěla bych švestky na konzum, nějakou dobré :-) Jeden strom... celý příspěvek > |  |
 |
|