|
Jak na travu v travniku?, 25.7.2007 To je ovšem problém těch prodejců |
 |
Jak na travu v travniku?, 25.7.2007 Nedá mi to a musím také přispět svou troškou do mlýna. Myslím,že typ trávníku je nejen závislý na vkusu každého majitele zahrady, ale rovněž a to především na typu zahrady a domu na ní postaveném. Takže moderní novostavba s nově zakládanou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lilie, 24.7.2007 Já přesazuji lilie po odkvětu. Tato doba se mi osvědčila, na novém stanovišti kvetou příštím rokem stejně bujně jako předtím. Jednou jsem ale přesadila lilii i na jaře a také se nic nestalo. |
 |
Venkovní ibišek, 24.7.2007 Kdysi jsem si za pár korun koupila v zahradnickém centru sáček semen za pár korun. Semenáčky jsem po tři roky zimovala ve světlé místnosti s teplotou kolem 10 stupňů. Čtvrtým rokem jsem dva zasadila do zahrady, byly asi 40 cm vysoké. Po 6 letech... celý příspěvek > |
 |
pomozte identifikovat škůdce na akátech, 4.7.2007 Po dvou postřicích Mospilanem jsem se také těch červíků zbavila. Začínají rašit nové lístky, tak sand to bude Ok. |
 |
Jake ostruziny na zahradu, 27.6.2007 Díky za rady, zkusím ho více zalévat. Problém byl v nedosažitelnosti tohoto místa hadicí a po kýblech se mi voda nosit nechtěla. Zakoupila jsem dalších 25 metrů hadice, teď bude mít tedy vláhy dostatek. |
 |
Jake ostruziny na zahradu, 25.6.2007 Mám též beztrnný ostružiník, ale zatím to s tím růstem není nijak žhavé. Po třech letech je to stále jeden keřík s několika větvičkami. Už přemýšlím,že jsem mu nevybrala nejvhodnější stanoviště - jižní svah, suchá půda. Namulčovala jsem asi 5cm... celý příspěvek > |
 |
pomozte - rezavá místa na listech, 25.6.2007 Mám též rezavé skvrnky na listech asi tříleté hrušně, která má letos první 4 plody. Jsem zvědavá jestli dozrají. Pomoc budu nejspíš hledat v nějakém fungicidním přípravku. |
 |
pomozte identifikovat škůdce na akátech, 25.6.2007 I já jsem včera zjistila na nejkrásnějším stromě v mojí zahradě - Akát zlatolistý - tyto škůdce. Dnes tedy zakoupím Mospilan a zkusím to zlikvidovat. |
 |
žluté voňavé růže, 13.6.2007 Já mám velmi dobrou zkušenost s růžovou školkou Pelcovi. Mám od nich několik růží a všechny jsou velmi pěkné a odolné. Lze je objednat na: ruze.unas.cz |
 |
|
 |