|
Použijte Killer Dust, 5.6.2007 Tak modrý prášek je to pravé, zabralo to na jedničku a jsou pryč. Děkuji za radu! Je to skvělé!!! |  | Jsem zoufalá - boj o 50 okrasných stromků Mana, 2.6.2007 Tak to nejsou puklice? U kořenů stromečku je jich hodně u sebe, jsou kulaté oranžové a při zmáčknutí prasknou. Co to tedy je, na stromku nejsou,ale v zemi jsem je našla u všech rostlin. |  |
|  | Jsem zoufalá - boj o 50 okrasných stromků Mana, 2.6.2007 Mám na terase 15 velkých truhlíků a v nich různé keře a stromečky mana. U jednoho jsem našla puklice, tak jsem ho očistila a ošetřila. Jenže dnes jsem puklice našla u každého kořene stromku i keře, je jich tam hodně. Tak jsem je všechny vyndala z... celý příspěvek > |  | Mravenci řádí u tují, na skalce, 30.5.2007 Prosím poraďte, bydlím v přízemí, okolo bytu a terasy mám nasázeny keře, tuje a skalku pod okny, všude mám mulčovací kůru. Objevili se maravenci a jsou všude, mám obavy, aby mi nevlezli na terasu a do bytu. Kolem bytu, dávám kypřící prášek,... celý příspěvek > |  | Okrasné dřeviny na terase-puklice,mšice, 30.5.2007 Na terase mám velké truhlíky a v nich 50 krásných malých jehličnanů, keříků.Minulý týden jsem na jednom keři našla mšice /jsou černé/ - postříkala jsem je STOP MŠICE, ale jsou tam stále. Na dalším keři byly světlé mšice na ty to zabralo. Pak mám... celý příspěvek > |  |
 |
|