|
Neznámý stromeček, 12.9.2007 Jo a doroste až skoro do 2m ale v květináči asi ne já ho mám na zahradě a je to krásná letnička a říká se jí také skočec obecný. |
 |
Neznámý stromeček, 12.9.2007 pokud jste si rostlinu koupili v této velikosti tak asi nevíte jaké bylo semínko ze kterého vyrostla pokud vypadalo jako klíště tak by to mohl být ricinus |
 |
|
 |
Beargrass (Medvědí tráva), 30.7.2007 Třeba ve skleníku? Dík jasta |
 |
Jak se zbavit vos na zahradě?, 6.7.2007 Souhlasím Biolit proti vosám je nej..co jsem použila nastříkám na hnízdo a opravdu je po nich. Doporučuji. |
 |
Beargrass (Medvědí tráva), 22.6.2007 Děkuji za infofmaci. Ještě by mě zajímalo, zda se dá pěstovat v našich podmínkách. Jasta |
 |
Clematis, 14.6.2007 Mám tmavě fialový clematis kvetoucí právě teď tj. červen je vždy obalený květy roste do výšky asi 2,5m a podle nějaké rady ho stříhám na jaře do výšky kolen (mých) a zatím to funguje. Zdraví Jasta |
 |
skleník z lahví, 27.5.2007 Nikdy vice. Po letech je to velka obludna prisera. |
 |
Beargrass (Medvědí tráva), 27.5.2007  Kde se dá pěstovat a kde se dají sehnat sazenice neb semena Medvědí trávy.Ví někdo něco o této trávě?Děkuji za jakoukoliv informaci o beargrasu .jasta |
 |