Příspěvky uživatele - Eva Ramešová

neznámá rostlina, 2.11.2007
Děkuji za radu, opravdu se jedná o Vitex. Potvrdila jsem si to podle obrázků a popisu této rostliny.
Zničená levandule, 25.6.2007
Tipovala bych toho kocoura. Sama jsem nachytala sousedovic kočku, jak se v mém velklém trsu levandule válí.
Levandule, 14.6.2007
Určitě zalévejte opatrně. Už několikrát se mi podařilo nadměrnou zálivkou levanduli zahubit. A stačilo jen jednou zalít, když to zrovna nebylo potřeba. Pozor také na přihnojování. Silnější koncentrát tekutého hnojiva levanduli v nádobě jistojistě... celý příspěvek >
neznámá rostlina, 17.5.2007
To jsem si původně také myslela, ale prohlédla jsem si v časopise skutečnou trávu a ta je taková robustnější a listy má i víc než jen pětičetné.
Neznámá květina, 16.5.2007
Je to nějaký druh vytrvalého zvonku. Asi se vysemenil odněkud z okolí. Hezky se vyjímá na skalce. Po odvětu si ho někam přesaďte a sestříhněte. Když se včas odstraní odkvetlé květy, vykvete často i podruhé.
neznámá rostlina, 16.5.2007 Obsahuje fotku
Vloni se mi na zahradě objevila rostlina na přiložené fotografii. Nejspíš její semena přilétla odněkud z okolí. Vyznačuje se omamnou vůní listů, která se uvolňuje už po lehkém dotyku a někomu by mohla být i nepříjemná. Při opakovaném vdechování... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika