|
sufinie, 30.4.2008 Tento rok jsem také zkusila pěstování ze semen a opravdu to není tak složité, jak je mezi lidmi zažité. Mám krásné silné rostliny, které jdou už na květ a mám z nich obrovskou radost.
Chtěla jsem se ovšem zeptat. Někde jsem četla, že se mají... celý příspěvek > |
 |
Jitrocel kopinatý, 22.4.2008 Mno, už aby to bylo...
Fandím všem bylinkářům... |
 |
|
 |
Jitrocel kopinatý, 22.4.2008 Je to vynikající bylina na nachlazení. Lahvička v lékárně 50 ml stojí až 100 Kč. |
 |
Jitrocel kopinatý, 22.4.2008 Určitě bych ho chtěla zkusit z listů... a propóó Výstavní v Ostravě? To jste mně normálně dostal.
Jitrocel normálně výdávám, ale je ho vždy poskromnu..a na velkou láhev je ho potřeba hooooddddněěěěě...
Chci se pustit i do pampeliškového medu a... celý příspěvek > |
 |
Jitrocel kopinatý, 22.4.2008 Dobrý den,
je nějaká šance někde sehnat semínka jitrocelu kopinatého? Chtěla bych z toho vytvořit sirup. |
 |
Bylinky, 15.1.2008 Dobrý den,
prosím o www adresu o bylinkách. Mohly by tam být recepty, jak je nakládat, k čemu jsou a podobně.
Existuje prosím něco takového?
děkuji
Petra |
 |
Hyacinty v bytě, 7.1.2008 Dobrý den,
prosím o radu.
Zakoupila jsem si na Vánoce cibule hyacintů. Už odkvetly. Mám je na stole v průhledných vázičkách. Odkvetlý květ i s listama jsem seřízla na 3 cm. Postupně to zavadá. Kořeny má pořád ve vodě. Bojím se s tím něco... celý příspěvek > |
 |
Krásná neznámá, 25.9.2007  Dobrý den,byla jsem na dovolené v Asii a doslova jako plevel všude rostly stromy s těmito nádhernými kvítky.Viděla jsem i růžovou odrůru. Nádherně voní, řekla bych jako jasmín. Výška stromu - nejvíc 3 metry.Kvítky rostou většinou na konci větve ve... celý příspěvek > |
 |
Voda v bazénu, 20.7.2007 Dobrý den,máme na zahradě úplně nový bazén 6*4 m. Je prostě úžasný. Nic o to, že o dovolené si můžu letos jen zdá, ale co... na dovolenou bych jela na 14 dní a bazén mám doma pořád. Teď k dotazu:Budeme ho napouštět a mně se nějak nezdá, že bych měla... celý příspěvek > |
 |
Šeříky, 11.5.2007 Dobrý den,
prosím o radu. Lze někde sehnat malé stromky šeříků. Nemyslím odkopky od souseda.
děkuji |
 |
|
 |
Petunie/surfinie, 16.4.2007 Dobrý den, jsem úplný začátečník a chtěla bych truhlíkovat :o) petunie nebo surfinie. Mohl by mi prosím odpovědět někdo na můj hloupý dotaz a říct mi, jaký je mezi nimi rozdíl? Já opravdu nevím. Chtěla bych převieslé do... celý příspěvek > |
 |