Příspěvky uživatele - nowis

housenka, 5.7.2008 Obsahuje fotku
...ja dnes nasel taky housenku na zdecimovane a pred 14 dny nadherne ruzi. Myslim, ze je po ni, jen by mne zajimalo kde se mohla vzit a co proti ni delat. Pripojuji foto.
Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 17.4.2007
To ja bych rad, ale prave kdyz jsem byl v lese pro habry, prinesl jsem si ony javory :-(
Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 16.4.2007
Tak ja dam ten habr, ale az v zari, ted uz je pry pozde. Chjooo :-( Nemate nekdo tip na neco levneho? Ja nasel prostokorenne sazenice za 9,-
Aha, takze vlastne jeste horsi, nez jsem doufal, dik :-( Tak nevim asi to predelam na buk ale ty jeho suche zimni listy se mi zase tolik nelibi. Habr uz v zahradnictvi nemaji, ten bych ale chtel nejradeji
...a proc je spatne, ze je to asi javor mlec? Nehodi se na zivy plot? Moc se o tom na internetu nepise, ale par zminek o tom, ze se da pouzit na zivy plot jsem nasel... Spise se desim mnozstvi listi a pripadnych naletu "nosu" ci "vrtulek"
Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 16.4.2007 Obsahuje fotku
Nemohl by to byt javor mléč? Jak vypada zivy plot z techto stromecku? Jeste pridavam fotku cele rostlinky
Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 16.4.2007 Obsahuje fotku
Zdravim, potreboval bych poradit s urcenim rostliny. Chtel jsem si nasadit zivy plot, tak jsem zasel se znamym (o kterem si myslim ze to pozna) do lesa pro naletove sazenicky. Ted to zasina obrazet a podle listu mam pocit, ze to neni habr. Pozna... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika