|
housenka, 5.7.2008  ...ja dnes nasel taky housenku na zdecimovane a pred 14 dny nadherne ruzi. Myslim, ze je po ni, jen by mne zajimalo kde se mohla vzit a co proti ni delat. Pripojuji foto. |  | Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 17.4.2007 To ja bych rad, ale prave kdyz jsem byl v lese pro habry, prinesl jsem si ony javory :-( |  |
|  | Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 16.4.2007 Tak ja dam ten habr, ale az v zari, ted uz je pry pozde. Chjooo :-( Nemate nekdo tip na neco levneho? Ja nasel prostokorenne sazenice za 9,- |  | Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 16.4.2007 Aha, takze vlastne jeste horsi, nez jsem doufal, dik :-( Tak nevim asi to predelam na buk ale ty jeho suche zimni listy se mi zase tolik nelibi. Habr uz v zahradnictvi nemaji, ten bych ale chtel nejradeji |  | Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 16.4.2007 ...a proc je spatne, ze je to asi javor mlec? Nehodi se na zivy plot? Moc se o tom na internetu nepise, ale par zminek o tom, ze se da pouzit na zivy plot jsem nasel...
Spise se desim mnozstvi listi a pripadnych naletu "nosu" ci "vrtulek" |  | Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 16.4.2007  Nemohl by to byt javor mléč? Jak vypada zivy plot z techto stromecku?
Jeste pridavam fotku cele rostlinky |  | Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 16.4.2007  Zdravim,
potreboval bych poradit s urcenim rostliny. Chtel jsem si nasadit zivy plot, tak jsem zasel se znamym (o kterem si myslim ze to pozna) do lesa pro naletove sazenicky.
Ted to zasina obrazet a podle listu mam pocit, ze to neni habr. Pozna... celý příspěvek > |  |
 |
|