|
Výběr odrůd - Neptun, Rhea, Picurka, Uran,, 24.3.2009 Dobrý den,
můžu poprosit o radu? Vybrala jsem si tyto odrůdy vína: Neptun, Rhea, Picurka, Uran, Vostorg, Heliotrop. Vybírala jsem se tak, aby rodily přibližně za sebou, ale nevím ohledně chuti a odolnosti, případně dostatečné úrody. Budu vděčná za... celý příspěvek > |  | Tak co, už zmrzli?, 14.1.2009 Tak co myslíte, zmrzli už? Klíšťata, sametky, slimáci... |  |
|  | bílé listy u rajčat, 7.5.2008 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Ve foliovníku mám rajčata, kterým pár dnů po vysazení začali bělat spodní listy a postupně usychají? Nevíte, co to může být? Přelití? |  | 750 m. n. m, 14.4.2008 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaké ovocné stromy a drobné ovoce lze pěstovat v nadmořské výšce 750 m? Máte někdo zkušenost? Díky. |  | Problémy s plodností morušovníku, 8.1.2008 Hm, tak já moruše miluju:-). Mají zvláštní chuť, rostou v Polabí. Jsou fakt výborné, taky si jí chci zasadit, ale bojím se nadmořské výšky 660 m. Pořád váhám... |  | ovocné stromy a nadmořská výška, 8.1.2008 Nejlepší tedy bude rozhlédnout se po okolí:-). Okolo jsou poměrně hluboké jehličnaté lesy, částečně i listnaté - jedná se o úpatí Krušných hor. Díky za pomoc! |  | ovocné stromy a nadmořská výška, 8.1.2008 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, do jaké nadmorské výšky obecně lze pěstovat ovocné stromy? Máme zahradu 660 m/m. Jsou ještě nějaké takové odrůdy? |  | jezírko se spodní vodou, 17.12.2007 Dobrý den,
máme svažitou zahradu s jezírkem ze spodní vody. Koupili jsme jí teď, nevíme zatím co je na dně, zřejmě bahno. Okolo se přirozeně rozrostly nějaké vodní rostliny. Nemáte někdo zkušenost, jestli by to mohlo fungovat i na koupání? Pokud... celý příspěvek > |  | Co s orchidejí?, 30.11.2007 Dobrý den,
pokud orchidej vyrostla z původní rostliny, je nutné tuto rostlinu oddělit a pěstovat samostatně. Většinou se odnožují, pokud jsou nespokojené s podmínkami ve kterých žjí. Určitě jí oddělte. |  | Lze pestovat balkonové jahody v záhonu?, 20.4.2007 Vhtela bych se zeptat zda má nekdo zkusenost s vysazením balkonovych jahod volne do zahrady. Je v odrudách opravdu takový rozdíl, ze by je to mohlo poskodit tak, ze by treba neplodily? Díky. |  |
|  |
 |
|