|
Druh broskvoně, 25.2.2014 Dobrý den,
chtěla bys letos vysadit broskvoň, poraďte prosím nějaký druh, který není náchylný na mráz a má dobré a sladké plody. Máme zatím jen Redhaven, tak kdyby plodila trochu v jinou dobu. Moc děkuji za rady Vlaďka |
 |
Kde seženu medvědí česnek?, 17.2.2014 Dobrý den, nevítě někdo o medvědím česneku v okolí Českých Budějovic??? Moc děkuji Vlaďka |
 |
|
 |
Typ dobrý druh švestky?, 21.2.2013 Chtěla bych 2, takže jednu s brzkou plodností a druhou s plodností pozdější. |
 |
Kde sehnat minikiwi?, 20.2.2013 Dobrý den, nemáte někdo tip na prodejce minikiwi? Chtěa bych si koupit rostliny, ale mám strach aby mi kiwi plodilo. Jaké máte zkušenosti s kiwi ze zásilkovýh obchodů typu Starkl, Kruh atd. děkuji |
 |
Jak pěstovat hořcový stromek a jahodový stromek, 14.2.2013 Dobrý den, pořídila jsem si hořcový stromek a jahodový stromek. Jsou oba asi 40 cm velký, slabý,řekla bych skoro na chcípnutí :-(...Jak se o tyto rostliny starat aby zesílily a vyrostly z nich pěkné rostliny? |
 |
Zkušenosti s fíkovníkem, 6.2.2013 Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s Fíkovníky ze zahradnictví Kruh? Za jak dlouho se mohu těšit na plody, pokud tedy vůbec nějaké budou? Rostlina je velká asi 20 cm. |
 |
Hořcový stromek,Vavřín a Jahodový stomek, 4.2.2013 Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s pěstováním Vavřínu, Hořcového stromku a Jahodového stromku? Objednala jsem si tyto sazenice v Kruhu a přišli mi samozřejmě takové nijaké nerozvětvené rostliny velké asi 20cm... zkrátka vždy jen jeden proutek a... celý příspěvek > |
 |
Choroba angreštu, 21.5.2007 Dobrý den, taky mám tento problém, angrešty mám letos druhým rokem, jsou úplně obsypané plodama. Jsem z toho dost nešťěstná vypadá to, že nezbyde jediný. Poraďte prosím jak stromek ošetřit aby se ještě aspoň část plodů zachránila, ty plesnivé... celý příspěvek > |
 |
mšice, 11.5.2007 Dobrý den, mohl byste mi někdo poradit jak zlikvidovat mšice? Prosím o jakoukoliv radu, statečně mi likvidu jí angrešt i hrušku a jabloně. jaký mám na ně použít chemický nebo jiný způsob? Mockrát díky za odpověď Vlaďka |
 |
Angrešt, 6.5.2007 No tak to jste mě moc nepotěšili. A nevíte někdo jak je zlikvidovat? Nějaký postřik či co, i když teď když už to má malý plody se to asi stříkat nedá, že jo? |
 |
|
 |
Angrešt, 5.5.2007 Dobrý den, mohl byste mi někdo napsat zda je normální, že mám jeden stromeček angreštu přímo obsypaný mravenci? A jsou takový oblepený listy. Hned vedle něj mám ještě další 4 stromečky a na nich není mravenec žádný. Ostatní stromky jsou úplně... celý příspěvek > |
 |
vrba, 3.4.2007 Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohu vypěstovat okrasnou vrbu z uřízlé větvičky? Moc díky Vladka |
 |
pěstování kiwi v jižních čechách, 1.4.2007 Dobrý den, poradí mi někdo zda je možné pěstovat kiwi (a jaký druh) v jižních čechách (České Budějovice)? Moc díky za odpověďi Vlaďka |
 |
Klíčení semínek jahod, 1.4.2007 je to pravda, taky jsem si minulý rok koupila měsíční jahody, a klíčili strašně dlouho. Když jsem je sázela do záhonu byly to jen tenké nitky, ale krásně se chytnou a potom mi i dost rychle rostli a plodily mi téměř až do zimy. Teď už je na nich zase... celý příspěvek > |
 |