Příspěvky uživatele - Andrejka25

Co je mojej morusi?, 8.7.2007 Obsahuje fotku
Ahojte prosim poradte my co je mojej morusi, tento rok som ju zasadila a ma taketo flekty. Popripade ako to odstranit. Velmi pekne dakujem. ADka
Zahradnictvy - Jonas, 10.6.2007
dakujem, co myslite bude mat este nejake sadenice? Neviete predava sadenice aj v kontajneroch?Dakujem
Zahradnictvy - Jonas, 10.6.2007
http://zahradnictvi-jonas.webpark.czDobry den prajem nema niekto nahodou email na zahradnictvy - jonas? Chcela by som si kupit nejake sadenicky revy lebo tie tohorocne sa my nejako neuchytili. No ako pozeram je tam len tc. Dakujem Andrea
mšice na paprikách, 26.5.2007
Ja osobne pouzivam uz roky mydlovu vodu a do toho dam na 2 litre deci alpy to ma este nikdy nesklamalo!!! ps: im to poriadne vystipe oci :))
Aky druh revy?, 19.3.2007
Zdravym Vas setkych velmi rada by som chcela pestovat vinnu revu no byvam cca 450 mnm, mozte by prosim niekto poradit nejaku vhodnu odrodu ktora by prezila ? Najkradsej by som nejaku bezsemenu. Existuje aj nejaky druh modreho hrozna do tejto oblasti?... celý příspěvek >
Réva KRYSTAL, 17.3.2007
Ahojte prosim neni tu niekto kto by my predal par rizkov revy Kristal? Na Slovensku som tuto odrodu nikde nenasla :(. Dakujem 25andrejka@seznam.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika