Příspěvky uživatele - Nevcehle

Skvrny na listech maranty, 20.5.2010 Obsahuje fotku
Již několik let pěstuji marantu a nyní se na starších i nových listech začaly objevovat světlé skvrny. Žádného savého škůdce jsem neobjevil. Nevíte prosím, co je důvod těchto skvrn? Květina je umístěna na mikrovlnce 3 metry od okna a zalévám ji... celý příspěvek >
Dotaz na bromélii, 12.2.2010 Obsahuje fotku
Je to nádherně kvetoucí kořenová bromélie, která by měla vydržet teploty až do -10C. U nás není zatím moc rozšířená
Co je to za kytku?, 8.2.2010 Obsahuje fotku
prosím, poznáte někdo tutu květinu a jak se jmenuje? díky Karel
Pochlubte se svojí zahrádkou, 15.1.2010 Obsahuje fotku
Moc krásné prostředí s květinami. Já mám rád Lewisie a tak jsem si založil na užitkové zahrádce dvě skalky s mými vypěstovanými lewiskami ze semínek, kterým se tam opravdu daří. Karel
Pochlubte se svojí zahrádkou, 15.1.2010
Zdravím všechny milovníky květin a vzhledem k dlouhé pauze na této šňůře taky přispěji malou ukázkou 2 skalek, které máme začleňeny v užitkové zahrádce a jsou na nich hlavně Lewisie, které si sám pěstuji ze semínek. Karel
Co je to za kytku?, 12.1.2010 Obsahuje fotku
Znáte prosím tuto květinu? Jenom doplním, že květ nádherně voní. Zkouším ji množit z vrcholových řízků, ale skoro pokaždé jim začnou hnědnout a usychat listy. Dala by se zapěstovat jako stromek a přes léto určitě venku na terase, jenže nevím přesně... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 16.11.2009
Zdravím všechny a jenom dodávám, že ji mám teď na verandě, kde je teplota okolo 15 st a mírně zalévám. Přes léto je na dvoře na dopoledním slunci. Karel
Sundavillea Red - pěstování, 13.11.2009 Obsahuje fotku
Zdravím všechny příznivce této krásné květiny a přikládám foto 2 roční na kmínku vypěstované z řízku - jde to poměrně snadno, ujímá se dobře. Karel 
Pěstování strelície, 2.11.2009 Obsahuje fotku
taky jsem se letos na jaře konečně dočkal a měl skoro měsíc velké potěšení z nádherného květu. Karel
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika