|
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 30.5.2008 Já tam to slovo inzerce nenašel, takže nevím o čem se tady bavíte? Pokud jsem to přehlédl tak se omlouvám. A pokud v tom testu lžou tak to je přece na oněch firmách, které se budou určitě hájit... a nebo se nikdo hájit nebude a tím pádem je tam... celý příspěvek > |  | Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 30.5.2008 No ja spartu 25 vlastním již přes rok dokonce jsem sem nedávno do tématu:
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem? popisoval co a jak. Rozhodně nejsem žádný fanoušek, ale člověk který řekne to jsem viděl to je tak na 20 m2 je lhář. Jak jsem... celý příspěvek > |  |
|  | křovinořez do 10000,-, 20.5.2008 spartu25 mám těd jsem popsal nějaké zkušenosti o téma vedle. |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 20.5.2008 Zdravím,
jen pár zkušeností, od loňské sezóny mám křovinořez značky Oleo-mac sparta 25 výkon 0,8 kw. Ano také jsem naletěl na lákavé kolo štěstí atd. a žil jsem v domění, že kupuju kvalitu. (Po tom co jsem si tady přečetl bych do mounffieldu asi už... celý příspěvek > |  | Elektrická sekačka, 2.5.2008 Jde mi hlavně o kvalitu, ale samozřejmě za rozumnou cenu. Koukal jsem např. na HECHT 1700.. Co se týče kabelu tak jsem už celkem adaptovaný na tahání kabelu, takže v tom nevidím problém. Aku vypadá lákavě, ale otázka zní zda se vyplatí za ní dát o... celý příspěvek > |  | Elektrická sekačka, 2.5.2008 Dobrý den,
prošel jsem to tu a moc věcí ohledně elektrických sekaček jsem nenašel. A tak se chci zeptat na vaše zkušenosti případně doporučení. Měl jsem elektrickou sekačku Oleo-Mac, která bohužel vypověděla službu už po třech letech a oprava na... celý příspěvek > |  | Sekačka: Mulčování, pojezd, boční výhoz, 6.4.2008 Dobrý den,
začal jsem koukat po sekačkách a proto jdu pro radu za odborníky a prosím, vysvětlete mi několik věcí.
Mulčování - co je to vlastně za funkci (pochopil jsem, že je to kvůli přerostlé trávě), ale co to dělá jak vypadá atd., vůbec... celý příspěvek > |  | Motorová pila Partner 422, 30.3.2008 Asi dostanu za svůj příspěvek sodu, ale jsem spokojený majitel partnera 422.
Také jsem tu nákub dříve řešil a moc děkuji všem co mi poradili i když jsem nakonec koupil proti... celý příspěvek > |  |
 |
|