|
Kolik sazenic habru na metr?, 16.8.2007 Dobrý den, na podzim bych si chtěl vysázet živý plot z habru, ale nevím kolik se jich sází na jeden metr (aby byl hodně hustý) a jak velké sazenice jsou nejvhodnější. Děkuji za odpovědi |
 |
břečťan na svahu, 26.4.2007 Dobrý den chtěl bych si zakrýt svah břečťanem.Dám na svah netkanou textylii a na ni pletivo.Chtěl bych požádat o radu jestli to tak můžu udělat.Děkuji |
 |
|
 |
Javor acer platanoides, 24.4.2007 Ten stromek byl v kontejneru a byl vysoky 1.2metru.Je pravda že jsme ho měli aspoň 3 hodiny zavřený v autě na slunci.Děkuji za odpovědi. |
 |
Blahočet čilský, 24.4.2007 Prosím o radu jak se pěstuje Blahočet čilský.Jestli se musí na zimu schovávat a jaké podmínky potřebuje.Děkuji. |
 |
Habr kdy vysázet , 20.4.2007 Jsem začátečník a chtěl bych si vysázet plot z habru.Nevím kdy ho vysázet a jak velké sazenice jsou nejlepší.Díky za odpovědi. |
 |
Habr jak velké sazenice, 20.4.2007 Jak velké sazenice jsou vhodné k založení živého plotu. |
 |
Komule - Buddleia Daviddii, 20.4.2007 Co to znamená hluboký řez.A jak rychle roste?Máme ji už druhým rokem a je pořád stejně velká.Tak mám strach ju zastříhávat. |
 |
Javor acer platanoides, 20.4.2007 Na lístku přibaleny ke stromku je napsáno že nesnáší zamokřená místa.Tak nevím jestli ho mám zalévat. |
 |
Javor acer platanoides, 18.4.2007 Dobrý den, zasadil jsem javor platanoides a do dvou dnů zčernaly konečky listů. Můžete mi poradit, co s tím a proč se tak stalo? Zasadil jsem ho na slunné místo. |
 |
Habr jak roste, 5.4.2007 Nevite kde se da v okoli Brna koupit levne habr?Dekuji vam za reakce na muj dotaz. |
 |
|
 |
Habr jak roste, 24.3.2007 Děkuji za odpvěď já mam pozemek kde chcu zasázet živý plot na jih.Je tam sucho a mám málo vody.Chtěl bych tam zasázet plot tak asi 2metry vysoký.Je habr dobrá volba? |
 |
Habr jak roste, 23.3.2007 Chtěl bych vědět jak rychle roste habr a jaké podminky musí mít na žívý plot.Nemám vůbec žádný zkušenosti.Díky za rady. |
 |