Příspěvky uživatele - Jirka001

Jak vybrat robotickou sekačku, 10.7.2025
Zatím jsem s ní fakt spokojenej. Máme zahradu s pár kopci, úzkými průjezdy a členitým terénem, ale i tak si s tím poradila překvapivě dobře. Nastavení zabralo chvilku, ale když jsem to doladil, funguje bez problému, nikde se nezasekává, poradí si i s... celý příspěvek >
Film na hladině bazénu?, 6.6.2025
Ahoj, to co popisuješ, modrý mastný povlak a modrá pěna, n opravdu může být buď z rozkládajících se chemikálií, nebo třeba z barvy z bazénové fólie, jak píšeš. Každopádně i když je filtrace zapnutá nonstop a čistíš to mechanicky, tak tyhle jemné... celý příspěvek >
Jak vybrat robotickou sekačku, 12.5.2025
Čauko, já bych do úplně levné noname sekačky z hobby marketu nešel. Taky jsem váhal, ale nakonec jsem si pořídil TerraMow S800 a rozhodně nelituju. Pořizoval jsem ji na Jarabáku. Mají vlastní servis, což je podle mě velká výhoda oproti anonymním... celý příspěvek >
Zelená voda v jezírku s rybami, co vám funguje?, 17.4.2025
Obecně se doporučuje přípravek aplikovat pravidelně, zhruba každých 4 až 5 týdnů během sezóny. Jednorázové ošetření může pomoct, pokud je situace fakt v klidu, ale pokud chceš mít řasy pod kontrolou dlouhodobě, je lepší to dávkovat... celý příspěvek >
Zelená voda v jezírku s rybami, co vám funguje?, 15.4.2025
Zdravím, přesně jak píše Lidka. Jezírko by ideálně nemělo být na místě, kde na něj celý den praží slunce,  teplá voda a světlo jsou totiž ideální podmínky pro růst řas, které pak zakalují vodu a zhoršují její kvalitu. Řeším to každou sezónu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika