Příspěvky uživatele - Lulicoll

Poradite nekdo, co je to za svestku?, 31.7.2023
Podle toho, co pisete, to odpovida. Zkusim ji letos koupit. Moc dekuji za rady
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 31.7.2023
Dekuji vsem za rady. Neslo mi pripojit odpoved vubec. 😞
Dozravaji ted. Pan mi je shodil zatresenim stromu. jeste pulka stromu byla tvrda. Takze dozravaji plus minus odted.
Radotin. Praha-zapad
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 22.7.2023 Obsahuje fotku
Velke
Delka
Dalsi foto
Velke a uzasne chutove
Poradil byste mi někdo prosím co je to za švestku? Dozrávají teď. Jsou nádherně měkké. Pecka uvnitř často bývá zlomená. Jdou nádherně od slupky. Tyto jsou pěstovaný bez chemie ale nevíme co je to za druh. Nebo mi to spíš nechtějí říct... celý příspěvek >
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023 Obsahuje fotku
Vršek stromu
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 18.4.2023
My jsme s pánem řešili něco jiného na zahradě. Pak si všiml mě třešně. Řekl, že je to ptáčnice. Že to bude hodně vysoký strom. A někdo (JÁ) ho neodborně stříhal. Mám ho nechat růst. Nebo si koupit jinou podnož a strom vyhodit. Neumím si predstsvit,... celý příspěvek >
Děkuju. Letos se do ni pustím. Je sazen 2017. Ale stříhala jsem ji všechny silné větve směr nahoru a do koruny. Načež teď nové větve vyhodila do všech stran. Vypadá jak ježek 😁 pak přišel pán, řekl mi: Ježíš kdo to stříhal? třešeň se musí... celý příspěvek >
Koupila jsem si už dvakrát strom s podnoží colt. A po pár letech vidím, že to mělo jenom cedulku co se jim hodila. Odrůda je ok. Ale podnože byly ptačice. Poradil by mi někdo, jestli lze třešeň stříhat, aby z ní nebyl smrk v lese?🤣 Bylo mi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika