|
Co je to za odrudu jablone?, 18.9.2022  Pátá jabloň na určení, dužina je křehká, šťavnatá. |  | Co je to za odrudu jablone?, 18.9.2022 Děkuji, ony jsou většinou větší, sbírám jen, co spadlo na zem a tady byly dole menší. S tou hustotou máte pravdu, ono je to asi v osmi metrech, je problém to sklidit natož prořezat. Jedna větší větev se zlomila a tak se zbytek koruny zřejmě zahustil,... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za odrudu jablone?, 18.9.2022 Děkuji, nějaké fotky jsem doplnila, u jablek, která mám doma, další u příštího sběru;) |  | Co je to za odrudu jablone?, 18.9.2022 Moc děkuji za určení, asi to bude ono |  | Co je to za odrudu jablone?, 16.9.2022  Poslední jsou taková malá jablíčka, mohla by to být planá jabloň? Napadl mě i hruškojeřáb, ale chuťově nejsou nic moc, jsou taková trpká. Předem moc děkuji za odpovědi. |  | Co je to za odrudu jablone?, 16.9.2022  Čtvrtá jabloň není moc sladká až možná mírně hořká, dužina je bílá měkká, mírně vatovitá. |  | Co je to za odrudu jablone?, 16.9.2022  Třetí jabloň, chuť šťavnatá, kyselejší, takové normální jablko, možná mírně kořenitá, ale výrazně nenadchlo. |  | Co je to za odrudu jablone?, 16.9.2022  Druhá jabloň má opravdu malá jablíčka, zužují se do špičky, dužina je bílá, křehká, dobrá. |  | Co je to za odrudu jablone?, 16.9.2022  Mám na určování ještě další odrůdy, všechny nasbírané během tohoto týdne. První jabloň je chuťově opravdu velmi dobrá, plody nevyrovnané, moc děkuji za odpovědi. |  | Co je to za odrudu jablone?, 16.9.2022  Moc děkuji za odpověď, uvažovala jsem i o Golden Delicious, ale ta by měla držet na stromě a tahle opravdu hodně opadává, tak to bude asi opravdu Smiřické, posílám ještě další foto (ta oranžová líčka nejsou moc častá), plody jsou tvarově poměrně... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|