|
Rajčata 2022, 31.3.2022 Milane moc si vážím Vaší nabídky a určitě ji využiju. Díval jsem se na některé z nich a musím říct, že jsou to určitě odrůdy, které bych rád vyzkoušel :-)
Píšu teď z mobilu, tak by to dělalo zase neplechu. Ale dám dohromady svůj seznam a večer to... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 30.3.2022  Děkuji za pochvale pane Milane, mám z nich taky radost
No ty mé Crimsony mi na Vánoce přivezl bratranec, který v Anglii žije a objednal je na sebe přímo u Suttonů. Ale vyséval jsem jen dvě semínka od každé z 5 jejich PB odolných dorůd,... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2022, 30.3.2022 Díky za informaci pane Vladimíre. Kouknu na ni. Bral jsem je přes ebay, protože jsem ji tenkrát nikde jinde lépe nenašel. Až později jsem se díval, že ji má v nabídce Reimer Seeds, odkud mi přišla objednávka s PB odolnými odrůdami. Myslíte, že bych... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 29.3.2022  Děkuji za reakci jak Vaši, tak pana Vladimíra, už raději vkládám přes počítač.
Hlásím tedy, že z anglických semen od Suttonů nevzešla pouze dvě Crimson Crush (mám ale v záloze česká, která jsou venku obě), zbývajících 8 semen čtyř zbývajících PB... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 3.3.2022  Jednoznačně mohu potvrdit vliv přisvětlování na násadu květů a plodů. Letos poprvé zkouším zimní pěstování a prisvětluju jim prozatím dopoledne mezi 7:45 až 10:00 a k večeru mezi 16:45 až 20:15 a začaly v posledních dnech nasazovat ve velkém květy,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 21.1.2022 Dobrý den.
Psal jsem to v jednom z předchozích příspěvků, mám v Anglii bratrance, který je objednal na anglickou adresu a dovezl mi je, když dojel na Vánoce domů 🙂
Teď jsem se Milane díval na Bobby Seeds a celou kolekci od Suttonů... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 16.1.2022  Dobrý den všem. Letos jsem po dobré zkušenosti z loňska a po vzoru pana Milana HP vsadil na plísniodolné odrůdy a uvidíme, jak se to letos podaří.
Pár odrůd jsem objednal z Bobby Seeds a došla asi za měsíc i objednávka z Reimer Seeds. U ní tedy bylo... celý příspěvek > |  |
 |
|