Příspěvky uživatele - Jalapeno

Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 15.8.2021
Zde je album plísně PB
Kroucení listů u rajčat, 16.6.2021
mě spíš přijde jako zvadlé, než zkroucené. Zalévat ale né moc. Podle mě to přežije
Sezona 2022, 16.6.2021 Obsahuje fotku
Ještě nemám ani jediný plod a už plánuji, co vyzkoušet další rok =). Přemýšlím, že je asi vysadím už v lednu. Tenhle rok jsem přisvětloval a musím říci,  že mě to dost nebavilo =).
Choroba rajcat, 16.6.2021
červíčici v půdě nebo velký stres rostlinky? Když zapomenu zalévat, mám zkroucené listy.
Prosím o identifikaci choroby, 8.6.2021 Obsahuje fotku
Nevíte někdo jak nahrát všechny obrázky najednou? A jak zůstat přihlášen? Automaticky mě to odhlašuje a pak nemůžu editovat příspěvky. Chtěl bych smazat ten první obrázek na hostovi, je takový nic neříkající. Díky
Dezinfekce půdy ozonizovanou vodou, 5.6.2021
Z této stránky lze vyčíst nějaké info o ozonu.  Poločas rozpadu molekul ozonu ve vodě je cca 15minut tj. po 15 minutách je síla desinfekce poloviční. Další podstatná informace je že 1mg ozonu na litr zajišťuje desinfekce v 99.9% případů. Čili... celý příspěvek >
Černání listů rajčat?, 5.6.2021 Obsahuje fotku
Zdravím, může mi někdo pomoci identifikovat příčinu? Mám tip, že mám ve foliovníku moc velké dusno. Případně co by jim udělalo lépe? Děkuji
Rajčata a salát, 27.5.2021
Zdravím, Myslíte že mohu zasadit salát vedle rajčate? Vždy mezi dvě rostliny. Budou se snášet? Asi bude třeba přihnojovat.
Živinový most, 25.5.2021 Obsahuje fotku
Zdravím, zkoušel jste někdo někdy naroubovat dvě rajčata vedle sebe, třetím rajčetem? Třetí rajče zneškodním a jeho stonek použiji k propojení dvou rostlin. Možná blbost, asi kdo ví. Mě voloviny, co bych chtěl zkusit napadájí pořád =).
Kořenový systém rajčete a dalších rostlin, 23.5.2021
Zdravím, letos jsem si pořídil k pěstování rajčat skolkarske sadbovace (sadbovac pro stromky). Každý sadbovac ma kolem 120ml a je relativně vysoký. Rajčatum však takový sadbovac vůbec nesedí. Kořenový systém se vyvinul pouze z řídka i přesto že... celý příspěvek >
Dezinfekce půdy ozonizovanou vodou, 20.5.2021
To s tím ozonem jsem psal já. V zásadě tekutý ozon je nasycená voda ozonem. Voda si nedokáže udržet ozon napořád a ozon po nějaké čase vyprchá. Čím chladněji je tím vyprchává déle. Pro velmi silnou desinfekci musíte mít silnou dodávku ozonu do vody.... celý příspěvek >
Usychání listů cuket a dýní, 7.5.2021
Nehnojila jste dodatečně krystalonem?
Projekt chytrého skleníku, 7.5.2021
Děkuji za reakci =). Vzásadě máte pravdu s tím, že by dané řešení bylo relativně nákladné. Kdyby použité senzory byly z Německa tj. již nějaké kvality a vhodné do venkovního prostředí tak můžene bavit o 500-1500 KČ za senzor. To je dost... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 6.5.2021
Bázenové čerpadlo má krytí IP2X? Musí být hermeticky uzavřené... Obě strany končíme diskuzi. Každý jednáme na vlastní riziko. Všem hezký zbytek dne
Výsadba foliovník, 5.5.2021
Mě je samozřejmě úplně jedno jaké řešení použijete, pokud to ale chce někdo dělat pořádně, podklady k zamyšlení dostal k dispozici.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika