Příspěvky uživatele - Mirda

Fleky na listech jahod, 21.7.2008 Obsahuje fotku
Na listech loni zasazených sazenicích jahod se mě letos objevily postupně se zvětšující červenohnědé skrvny, které vedou k usychání listů. Prosím o radu, co je to za chorobu a jak se proti ní... celý příspěvek >
Marunaka - hlava, 10.5.2008 Obsahuje fotku
V příloze posílám snímky vyreklamované hlavy na Marunaka z Garlandu. Je rozhodně lépe konstruovaná než ta italská. Po vibracích není ani památky. mail.
Technická specifikace k malotraktoru Husqvarna LT 960, 4.2.2008
Dobrý den, chtěl bych návštěvníky tohto fóra poprosit, zda z nich někdo nemá technickou specifikaci k zahradnímu malotraktoru typ HUSQVARNA LT 960-12,5. Jedná se o dosti starý typ zahradního žacího traktoru z roku 1990.  Pokud byste někdo... celý příspěvek >
Sněhová radlice k MS 07, 28.1.2007
Dobrý den, chtěl bych se dotázat, zda někdo máte zkušenosti s čellní  sněhovou radlicí na multifunkčním kultivátoru od Mountfieldu MS07. Dá se s tím dělat? Stačí mít kvůli zamezení prokluzu pouze závaží v kolech, nebo je nutné uvažovat o... celý příspěvek >
Marunaka TH48DX pro nebo Solo 154, 12.1.2007
Abych poněkud obšírněji vysvětlil své pohnutky pro značky SOLO a Marunaka. Vlastním a 7let používám křovinořez Oleo Mac 735 od Mountfieldu. Navzdory řadě kritik na tuto značku a Mountfield obecně jsem asi měl štěstí, protože za těch 7 let  kromě... celý příspěvek >
Marunaka TH48DX pro nebo Solo 154, 12.1.2007
Děkuji Vám všem za příspěvky. Já jsem se zatím pokoušel získat nějaké objektivní informace nezávisle na fóru a zjistil jsem následující: Ačkoliv dovozce techniky Marunka do ČR firma GARLAND mi odepsala, že křovinořez TH48DX je zařazen v PROFI... celý příspěvek >
Marunaka TH48DX pro nebo Solo 154, 11.1.2007
Rozhoduji se pro koupi křovinořezu a pravděpodobně budu volit mezi mezi Marunakou TH48DX PRO (měl by mít již menší vibrace) nebo SOLO 154. Výkonově jsou téměř shodné, nezanedbatelný rozdíl cenový je kolem 6 tisíc v neprospěcch SOLO 154. Zatím dva... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika