Příspěvky uživatele - belinda

zásilková zahradnictví, 29.12.2007
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se zahradnictvím Krulichovi? Našla jsem je dnes na netu, mají sice obchod dočasně uzavřen, ale nabídka je lákavá. Zajímá mne hlavně, zda nezaměňují sortiment a také jeho kvalita. Děkuji Jana
objednávání z ciziny, 8.9.2007
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti s objednáváním po internetu ze zahraničních e-stránek? Chtěla bych rostlinu brunnera macrophyla Jack Frost a tu jsem na tuzemských stránkách nenašla. Zajímalo by mne, jak je to s placením a tak podobně.... celý příspěvek >
retardátory růstu, 29.7.2007
Prosím o informaci ohledně používání retardátorů růstu rostlin. Mám problém s begoniemi. Vytahují se do výšky, jsou samé listy, květy nic moc.Podotýkám, že nemám dusíkatou zem, ale příslušný substrát. Přesto mám místo begonií stromy. Dočetla jsem se... celý příspěvek >
centradena, 9.7.2007 Obsahuje fotku
Nevíte prosím někdo o jakou rostlinu se vlastně jedná? Našla jsem ji v katalogu pod názvem centradena. Připomíná mi achimenes - křivůtku.Děkuji Jana
Tabák okrasný, 9.5.2007
Tabáky pěstuji mnoho let. Nedám na ně dopustit. Neúnavně kvetou celé léto. Loni se mi ale na nich usadila mandelinka bramborová. Než jsem to zjistila, napáchala dost škody. Takže bacha. Jana
Itea virginica, 9.5.2007
Opravdu vřele děkuji za tip, ihned jsem do firmy Starkl posílala dotaz, zda ho pošlou na dobírku, protože v katalogu nebyl. Ještě jednou dík, Jana
Coprosma, 9.5.2007 Obsahuje fotku
Objevila jsem na netu tento keřík. Coprosma Evening Glow. Nevíte někdo o něm něco víc?
Hortenzie, 1.5.2007
Jak hortenzii velkolistou (kvete na loňském dřevě), tak hortenzii stromkovitou (kvete na letošním dřevě) spolehlivě množím řízky. Myslím, že teď je ale ještě brzo. Řízky by měly být vyzrálejší. Mám několik keřů včetně hortenzie dubolisté a všechny... celý příspěvek >
Itea virginica, 9.1.2007
Prosím o informaci, kde se dá sehnat keř Itea virginica. Sháním ho již delší dobu a nic. Viděla jsem několik fotografií na netu - je opravdu krásný. Děkuji za informaci Jana
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika