|
Da se to este?, 27.8.2019 presne to som, potreboval vysvetlit... Pomohou v tom Vaše smysly: zrak (plíseň, křís), čich (ocet, plesnivina), chuť (štiplavost, kyselost, pachutě).
ako laik a clovek, ktory to skusa prvykrat tieto veci nevycitam zo ziadnej prirucky. a ako... celý příspěvek > | | Da se to este?, 26.8.2019 este na doplnenie: bol tam pridany Oenoferm Freddo, Spiriferm a Distizym podla navodu. | |
| | Da se to este?, 26.8.2019 asi som to zle popisal s tym kolacom. cukor sa nepridaval ziaden. jablka boli roznych odrod povacsinou tvrdsie sladkokysle. odrody neviem. po cely cas to bolo ulozene v pivnici kde je stala teplota okolo 19 stupnov | | Da se to este?, 26.8.2019 zdravim vospolok,
minuly rok som zalozil jablcny kvas. bohuzial po cca 3 mesiacoch ked sa zdal byt hotovy a pripraveny (vytvoril sa kolac a cez kvasne zatky prestalo bublat) som musel odcestovat a az teraz... cize po roku som znovu na slovensku.... celý příspěvek > | |
|