Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 1.10.2019 Chcem sa spýtať na Váš nazor na odrodu Arni chut u mňa perfektná silný muškat ale strapce a bobule male mlada hlavička. Mate niekdo skúsenosť? Popripade foto.
ĎAKUJEM
Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 28.9.2019 Ešte jedna len su nejake pootočene. Dva strapce sú este na krýku testujem dokedy vydržia bobule tvrdé a hlavne jedlé.Su ešte tmavšie než na fotkách. Fotky sú z 29.8.2019
Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 28.9.2019 Pripájam ešte nejaké foto minulý rok preočkovaná staršia hlava muštovej odrody. Dve očka na kmienku ľavá strana Julian pravá strana Beloje Čudo polovica strapcov po odkvete bola odstránená.
Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 28.9.2019 Páni zdravím Vás
Na fóre som v písaní prýspevkov nový, ale pravidene ho sledujem Pestujem vinič v okrese Prievidza cca. 400 mnm mam asi 65 rôznych odrôd väčšinou stolových PIWI. Podelím sa aj ja s mojimi skúsenosťami s pestovaním. Snažím sa... celý příspěvek >
Vinná réva - Tereza, 11.6.2019 Rastie dost bujne strapce ma velke bobule tiez.Bez postreku asi nevydrzi neskusal som. U mna dozrieva neskoro chut nic moc. Minuly rok som pol kra preockoval su ovela lepsie odrody od nej.