|
Potřebuji tip na dobrou švestku, 28.11.2023 Hanitu chuťově mohu jen a jen doporučit. Co se týče plodnosti, u mne plodí málo, proto bych ji už nedával. Sám za sebe bych dal gabrovské šanci, a zkusil uplatnit rady psané výše. Sám gabrovskou mám a maximální spokojenost.Jinak doporučuji jofelu. |  | Odrody do ťažkých, vlhkých ílových pôd, 18.11.2020 Dobrý den, dle mého názoru bude ta jadernička perfektní, pokud tedy nemyslíte trvale zamokřený pozemek. Jinak pokud vykopete dostatečně velkou jámu, bude dobrá i M1O6, M7 i A2.
Jinak známý na "bažině" vytvořil jakési pyramidy, na jejíž vrchol... celý příspěvek > |  |
|  | Fuji - červené mutace, 18.11.2020 Moc hezká jablíčka, tiše závidím.
Ať se daří. |  | Odrůdy švestek, 29.10.2020 Doporučím Jofelu, ale je třeba zvolit u ní dobrou podnož, doporučuji Docera6, ale nevím, zda ji u nás seženete. Jinak souhlasím se Stanley.
Pokud není u Vás tlak šárky, domácí je opravdu nejlepší. |  | Durancie a šárka, 19.1.2019 Dobrý den pane Rafael,
rád bych se Vás zeptal, jak to dopadlo u Vás s durancií Vítek? Vysázel jste ji a pokud ano, jaké jsou prozatimní výsledky.
Já mám zde na Vysošině asi 30 stromů spíše novodobých odrůd a vypadá to, že se budu vracet ke... celý příspěvek > |  |
 |
|