Příspěvky uživatele - obo

Rajčata LSL, 2.6.2025
Kouknul jsem do záznamů a máte pravdu. Pedro byla nejpozdnější rajčata. Krom Pedra jsem sklízel 12 odrůd poprvé 19.7 z 25 odrůd a pedro nejdéle, až 4.8, tedy o 16 dní déle ale vše ostatní předčí starty. Dělal jsem je léta, letoucí. Pedro... celý příspěvek >
Rajčata LSL, 2.6.2025
V loni jsem testoval 25 druhů rajčat a mezi nimi PEDRO LSL Po ochutnání rajčete, které bylo chutově vynikající, pro zkušenostech s pěstováním, nepraskajícími plody, velkou plodností, překvapivě slabounké slupce, kdy pomalu o ni při zakousnutí... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 5.1.2025
Vyzkoušejte PEDRO F1. Má minimálně stejnou chuť jako START, ale bez tvrdších, někdy nažloutlých atd. okrajů rajčete, které někomu nemusí chutnat.. Přišlo mi i šťavňatější, nepadalo, jako občas padá START. Trvanlivost po utržení cca stejná.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 5.1.2025
To je tragédie, jak jsou osekané ty fotky, že ani nejde přečíst název rajčete 
Rajčata 2025, 3.1.2025 Obsahuje fotku
V loni jsem testoval 25 druhů rajčat a rozhodl jsem se pro 2 druhy rajčat, která byla zdravotně byla a chutnala mně i rodině. Vyřadil jsem po 30 letech START a to je co říci. Takže první je nehybrid Blumko. Vše dozrávalo stejnoměrně, plod, jako... celý příspěvek >
Červený angrešt, 3.1.2025
Je to ROVADA. Opravdu má až 20cm vijany. Neskutečná odrůda a co víc. Vydrží na stromku zralá měsíc i dva v horší jakosti a pokud ho nesežerou kosáci.
díky. Jsem tu asi po roce. Předělávám kanalizaci, betonuji, tak snad letos začnu zahradničit
Chodím sem málo a když přijdu, tak se vůbec nevyznám v komentářích. Kdo na koho odpovídá atd. Minutové video s PAX jsem natočil na youtube, tak jestli to pomůže https://youtu.be/C8iwiEK1YpI
Admirál 🍎, 3.1.2025
Já bohužel s Admirálem zatím bojuji, ale jablka jsou chuťově TOP..Stromu je 8 let na M111.Jeden rok mi dal při největší úrodě cca 20 kg zdravých plodů, ale rok před tím a následující rok při menší úrodě po mrazech totální ničivé napadení... celý příspěvek >
Rajče Orkádo a další podezřelé odrůdy, 29.7.2024
Letos jsem koupil poprvé rajčata Orkado a musím říci, že mi moc chutnají. Slupka není tvrdá, dužina, šťavnatost dle mých představ, žádná fádní chuť a nějaká požadovaná kyselinka tam je. Vzrůst je vcelku silný, velikost plodů je velká a úroda bude... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 25.1.2024
Vidím, že posuzování chuti rajčat je velmi ošidná disciplína. Jak je možné, že u vína každý pozná kvalitu a u rajčat nikoliv. Mně třeba bejbíno chutnalo a tornádo také chutí spíše lepší než horší. Pro Vás jsou chutná Ildi. Já je pěstoval, mám i... celý příspěvek >
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 15.1.2024
Jestli si vzpomenete, tak dejte vědět, jak Vám chutnalo. Zajímá mě to z důvodu, že jsem na starty nedal dopustit
Rajčata 2024, 13.1.2024
Je nějaký chuťový rozdíl rajčat vypěstovaných pod umělým osvětlením a pod sluncem? Nabízelo by se, že ano. Zkušenost je jaká?
Jaká rajčata pěstujete, 13.1.2024
Nebyl jsem přihlášen, tak pod nickem Tastier F1 jsem měl v loni a světe div se, když jsem šel okolo utrhl jsem si hop raději než startF1 a to je co již co říci, velikost vyhovuje, nepraská, sice trochu tvrdší, ale chuť vynikající - přesto - Jak... celý příspěvek >
Nový web, 12.1.2024
Díky. Již jsem objednal semena, takže letos otestuji 6 druhů nehybridních rajčat a jde mi o chuť a šťavnatost.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika