Příspěvky uživatele - jaho007

Travní zakladač nebo rotavátor?, 7.8.2018 Obsahuje fotku
Díky za rady. Myslíte, že si vystačím s tímto rotavátorem? Jde mi o to, jestli se dostatečně zaboří do současně vyschlé a ztvrdlé půdy. Jeho hmotnost je 80kg.
Travní zakladač nebo rotavátor?, 24.7.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den všem, v rámci rekonstrukce trávníku potřebuji vylepšit stávající půdu (200m2). Momentálně je trávník po instalaci závlahového systému (dosti zdevastovaný). Můj záměr je strhnout zbytky traního drnu v síle cca 6cm, navést křemičitý písek... celý příspěvek >
Regenerace - dosev trávníku, 14.7.2017 Obsahuje fotku
Tak jsem se rozhodl pro radikální renovaci, takže komplet orba. Při tom ještě natahám automatické zavlažování. Myslím, že mám do září co dělat... Na obrázcích přikládám složení půdy pod trávníkem. Prosím o doporučení vhodné úpravy podkladu pro... celý příspěvek >
Regenerace - dosev trávníku, 10.7.2017 Obsahuje fotku
Na přiložených fotkách je stávající tráva, odrůdy neznám.
Regenerace - dosev trávníku, 10.7.2017
Děkuji moc za odpověď. Travní osivo ještě nemám koupené, neboť jsem trochu očekával problémy... Podařilo se mi zjistit, že tam byla původně zaseta směs sportovní-hřišťová, ale nevím od jakého dodavatele (prodejce). Tím se mi to asi ještě více... celý příspěvek >
Regenerace - dosev trávníku, 8.7.2017 Obsahuje fotku
Prosím o pomoc - náš cca 20 letý trávník byl již natolik špatný, měl spousty plevele a zplstnatělé trávy, že jsem se rozhodl ho zrenovovat. Provedl jsem odplevelení, vertikutaci, vyčesání stařiny, odmechování, pohnojení hnojivem Pure Sport&Golf a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika