|
Brojleři, 31.5.2018  kuřata máme v budově která je z ytongu je vykachličkovaný a jsou na slámě kterou měním aby byly v suchu, ale dávala jsem jim asi moc.Ted dávám mín a je to lepší.Zdroj tepla je jen z venku.Prostor je asi velky 2,5x2m na jedné straně je u země okénko... celý příspěvek > |  | Brojleři, 31.5.2018 děkuji za odpověd jen ještě doplním, že kuřatům nedávám žáden zdroj tepla jen co z venku se tam dostane.A co se týče žrádla tak dám tolik aby to zezobaly co nejdříve, brambory, nudle, namočené pečivo, zeleninu vařenou, ječný šrot, posypané trochou... celý příspěvek > |  |
|  | Brojleři, 29.5.2018 Koupila jsem malé brojlery takové na půl ještě žluté chmýří máme je něco přes týden a dnes ráno jsem našla 2 mrtvé.Nic na nich není vidět.Mohlo by to být tím, že je tam hodně teplo? Mají přístup k vodě.Pěkně zobou směsku a už jim přidávám i zbytky... celý příspěvek > |  | Krůta začala snášet, 29.6.2017 děkuji za rady všechny krůty ještě běhaj jsou pěkné a vajíčka jak říkáte jsou krásná, takže,prozatím je nechávám až nebudu je mít čím krmit tak hold budu muset je... |  | Krůta začala snášet, 13.6.2017 ale ano vím, že jsou krůty menší než krocani,ale vždyt nemají ani ještě 7 měsíců.Ale zase pořád nevím jestli je máme... moc se mi do toho nechce |  | Krůta začala snášet, 13.6.2017 to jsem ráda, že teda jsou výborná nikdo to u nás nechce jíst, že to neznají :-),ale poradte s tím růstem krůty.Nemáme je na vajíčka, ale na výkrm a tak se opět ptám Myslíte, že ještě poroste? nejsou moc velkéasi 8 kg?!snad mají.Nebo půjde dokonce z... celý příspěvek > |  | Krůta začala snášet, 12.6.2017 mám krůty na výkrm v dubnu jsem je kupovala jako 11ti týdenní a ted mi zacala asi jedna nevím mám jich 5 a prozatím je jedno vajíčko denně už 4 dny.Co s krůtama porostou ještě? nebo je zabít? poradí mi někdo?děkuji |  | Krocen nežere, 30.5.2017 moc děkuji hlavně že nejsou nemocné. Trochu ale brzo vždyt mají asi 5 měsíců a budou ještě přibírat když chtějí toto?Aby nechtěly být jak Twigi |  | Krocen nežere, 30.5.2017 ne nežije, ukončili jsme mu život sami a čistá váha byla 5 kg.Už jsme i něco snědli a žijeme tak kromě játry ta měla fleky bylo maso OK. Za 14 dní mi onemocněl další, ale tentokrát jsem nasadila Entizol 5 dní ráno a večer po půlce tab. a krocan je v... celý příspěvek > |  | Krocen nežere, 22.4.2017 Dobrý den mám prosbu jestli mi někdo poradí krocan asi 7 kg, jsem si všimla včera že sedí a nežere jak ostatní.Nevypadá špatně, chodí,ale tak nějak pomalu, ale postaví se sám a dnes ráno jsem si všimla, že vykadil takový jasně žlutý řidší trus.Mám... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|