|
Flek uprostred uzenyho, 25.12.2018 Pane Vysloužil souhlasím s váma. Jen za 4 týdny to s pragandou musí projít. Já nakládám bůček na cca 7 dnů a krček bez kosti 10-12 dnů a ještě se mi nestalo, že by byl flek.
Co se týče rakovinotvornost je praganda v uzeným zanedbatelné množství.... celý příspěvek > |
|
Uzení krkovice, 25.12.2018 Vařené to nebude nikdy jak jen jen uzené. Jaký je rozdíl v uzení na 60'C, když pak to dám do teplé vody? To raději vytáhnu tu teplotu v uzáku a nemusím nic vařit. Já udím udím na 90-100'C. Teplotu kontroluji vpichový teploměrem a mám vyuzeno za... celý příspěvek > |
|
|
|
Uzení krkovice, 25.12.2018 Maso bych určitě nevařil (todle ano, není to tepelně opracované-syrové)
Kupte si v číně vpichový teploměr. V jádru masa aby bylo 70'C ideálně 72'C a bude to OK. Teploměr stojí kolem 80kč.
A na uzení bych vybíral menší kousky, lépe se prosolí... celý příspěvek > |
|
Flek uprostred uzenyho, 25.12.2018 Řešení je úplně jednoduché. Použijte pragandu.
|
|
Plevel v travniku, 18.4.2017 Děkuji. |
|
Plevel v travniku, 17.4.2017 Dobrý den, na zahradě se mi hodně rozrostla plevel viz foto.
Nevíte prosím co to je a jak to vyhubit?
Děkuji za odpověď. |
|