|
Akebie, 18.6.2017  Dobrý den, koupil jsem akébii pětičetnou obyčejnou s vínovými květy a silver bells. Chtěl bych ji k pokrytí pergoly. A chtěl bych se zeptat, kdy začnou asi tak kvést, myslíte že budou v této kombinaci plodit? Děkuji. |  | Netradičná zelenina, 18.6.2017  Z netradiční zeleniny pěstuji čistec hlíznatý. Je to vytrvalá hlíznatá hluchavkovitá rostlina, dorůstající asi 60 cm. Je podobně vitální jako topinambur, Hlízy u něj bohužel, stejně jako u topinamburu, také vydrží nejdéle jen venku v zemi. Mě to ale... celý příspěvek > |  |
|  | Pestovani topinambur, 31.3.2017 Hlavní priority samozřejmě jsou krátké stonoly, kulovitý tvar, a nejlépe ještě možnost množení semeny :-) Mám podobné cíle jako člověk který napsal poslední příspěvek na této stránce (jen nemám vhodný materiál)
|  | Pestovani topinambur, 27.3.2017 Rostliny ze semen by totiž byli geneticky bohatší než ty pouze vegetativně se množící. |  | Barevné řebříčky, 13.3.2017  Na zahrádce může být opravdu raritou :) |  | Pestovani topinambur, 11.3.2017  Kdyby se ještě přikřížila slunečnice tak by se to "slunamburu " podobalo více. Když si 87.253 do vyhledávače zadáte něco na způsob "helianthus tuberosus hybrids", tak se dá (kromě této) najít několik stránek které se velice podrobně rozepisují o... celý příspěvek > |  |
 |
|