Příspěvky uživatele - JurajR

Kdy postřik proti monilia laxa a strupovitosti broskvoní, 2.12.2016
Dakujem velmo pekne!!! urcite pomoze... super Juraj
Kdy postřik proti monilia laxa a strupovitosti broskvoní, 1.12.2016
Dobry den nemame dakde daky pekny KALENDAR postrekov? kedy co robit s priblizne... aky postrek na aky druh kedy cca atd daku tabulku hm? :) diik Juraj
Broskvová sezóna 2011, 27.11.2016
Panko na to podla mna doplaca ale nedoplati... sortiment dovaza netradicny to mu zabespecuje predaj ked uz nema Limbach... No ja som si uz povedal ze tiez uz nie... Ale za farclo by som tie reci zniesol ;)
Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 27.11.2016
Klivia a Limbach drahsi raz tak ale zatial ma nesklamali... No teta z Limbachu hovorila ze je to zarucena kvalita stromcek bol max meter vysoky ale posobil zdrabo a tie listy boli obrovske okruhle uvidime co to prinese... Daka dalsia specialita? ... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 27.11.2016
No v klivii mi ten "prijemny" panko povedal ze neskore marhule congat atd tuto jesen a dalsiu jar nebude mat. Zasielkam moc nedoverujem asi na jar skocim do Rakuska tu za hranice odtial skoro vsetko kupuje... Na zahrade mam aj vseptembri dost slnka... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 26.11.2016
Rozhodnem lokalita ma zahadny vplyv. A ktora ma najvacsie plody? Obrie s dostatocnou kvalitou? Predajcovia toho napisu... Dakujem Juraj
Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 25.11.2016
asi to nebude len myrobalán lebo to malo pekne velke marhulove listy.. foto dam buduci rok.
Broskvová sezóna 2011, 25.11.2016
dik za tip. asi ta jej chut je nieco poriadne.. rodiov na to ma. este stiham kuprikol tento vikend tak dalsi vikend natrem ak pocasie dovoli. Juraj
Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 24.11.2016
mne sa ju podarilo uchmatnut ;) dufam ze nesklame celkom sa na nu tesim.
Broskvová sezóna 2011, 24.11.2016
P.Hlavaty urcite to zjem spracujem rozdam vsetko su to slabo rastuce podpniky az na gastany;)(ked tak rozmyslam tie su stepence dake cize budu mensie trosku).mam to rozplanovane podla mesiacov tazke furt daco bude ;)(az na tie neskore marhule mam... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 24.11.2016 Obsahuje fotku
Dobry den musim poznamenat ze je radost to tu citat poucnejsie ako google ;) vysadenich tento rok 54 stromov vsetko mozne Juzna strana jemne padajuci svah v karpatoch cca 270nm chcel by som sa spytat ako je to s vetrom a broskyne? niekde... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika