Příspěvky uživatele - Martin_Sviadnov

Bestway metalframe bazén - zvětšení průchodek - funkce skimmeru, 19.5.2017
Filtrace má průtok 6000l/h. Takže si myslím, že by stálo za hřích ty průchodky vyříznout na větší průměr.
Bestway metalframe bazén - zvětšení průchodek - funkce skimmeru, 19.5.2017
Dobrý den, máme bazén Bestway metalframe kruhový 3m. Je dodávaný s kartušovou filtrací. Ta je celkem slabá. Pořídil jsem letos Intex Krystal Clear pískovou filtraci. Ta je dodávána i s hadicemi a bazénovými průchodkami pro napojení k hadicím.... celý příspěvek >
Řez ryngle oulinské, 12.5.2017
Děkuji všem diskutujícím za zajímavé a podnětné příspěvky. Ač jsem začátečník a úspěch pro mě bude typu: "vyroste / zaplodí / uzraje / chutná", velmi vítám i informace o původech a vlastnostech podobných odrůd. Jde hlavně o zkušenosti zdejších... celý příspěvek >
Řez ryngle oulinské, 11.5.2017
Ještě bych k diskuzi doplnil, že pokud bude můj stromek samposprašný a ovoce dobré (tj. dozraje do sladka), tak budu spokojený ať už to bude Oulinská nebo Ontario. Je to totiž docela dobře možné, že má Ing. Fidla pravdu, a je dobře a správně to tu... celý příspěvek >
Řez ryngle oulinské, 10.5.2017 Obsahuje fotku
Doplňující fotky. Ing. Fildo, je Vaše tvrzení nějak doložitelné? Já, jako laik, jsem nucen věřit serióznosti prodejce. Věřím, že Kruh by si nechtěl udělat špatnou reputaci podváděním zákazníků a jsem optimista v tom, že ví, co prodávají.
Řez ryngle oulinské, 10.5.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu ohledně této ryngle oulinské. Letos v dubnu sázená jako prostokořená. Terminál a dvě kosterní větve podle mého svírají příliš ostrý úhel. Měl bych oba terminály střihnout na větevní kroužek a udělat tak ze... celý příspěvek >
Proč pupeny neraší, 6.5.2017
Moserova logika se zrovna v mém případě aplikovat nedá. Tři sazenice révy, které mám u stěny domu pod balkonem (ve srážkovém stínu), už pučí, některé více, některé méně. Dalších více než 40 sazenic, které mám volně na zahradě jsou víceméně všechny... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2017, 3.5.2017 Obsahuje fotku
Plním svůj slib a dávám fotky i svého drátěnkového systému. Jde o tu experimentální 3 sazenicovou viničku pod balkonem. Sloupky jsou dřevěné 70x70 délky 2 metry. Zatloukací kotva. Dráty používám klasické napínací pletivové. Šikmé dráty mám chráněné... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2017, 3.5.2017
Dobrý den, moc bych se přimlouval za nějaké fotky Vašeho řešení drátěnky. Šlo by? Stejně tak i pan Radomír okraj Č.B.pánve, mohl byste zde dát pár fotek? Jen co se k tomu dostanu, tak vyfotím i to své experimentální řešení a dám... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2017, 2.5.2017
Áno, tak to mám v plánu. Krom své hlavní viničky mám ještě experimentální tří-sazenicovou vinici pod balkonem, kde jsem si již vyzkoušel ty zatloukací kotvy a drží dobře. Jediným zádrhelem se ukázal klasický napínací drát používaný k pletivu... celý příspěvek >
Odrůda révy Solaris, 2.4.2017
Zdravím, zajímalo by mě, proč jste do skleníku vybral zrovna odrůdu Galahad a zda máte jiné venku? Chystám se na stavbu skleníku asi v příštím roce, s tím, že tam určitě budu mít některou z odrůd révy. Jen se nemůžu rozhodnout kterou. Už jen... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2017, 1.4.2017
Kdy očekáváte, že vám začne rašit vaše réva? Nebo již někomu začala?
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 7.3.2017
S těmi různými druhy révy to bude u většiny asi nikdy nekončící "začarovaný" kruh. Každým rokem, či co dva roky se objeví nová "zaručeně lepší" odrůda a asi je v lidské povaze zkusit mít to nejlepší. Neumím si moc představit, že někdo bude dejme tomu... celý příspěvek >
Uvazovani a ohybani revy, 2.3.2017
Dobrý den, pokud se podíváte na tento odkaz, najdete tam několik fotek z viničky, kterou jsem zakládal loni v létě. Nechal jsem u každé sazenice jeden výhon, který jsem postupně vyvazoval ke kolíku. Do podzimu mnoho sazenic dorostlo ke dvěma metrům.... celý příspěvek >
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 24.2.2017
Velmi pěkné, oku lahodící :-). A věřím, že i jazyku.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika