|
Příspěvky uživatele - Mirušák
|
 |
 |
Převislé pelargonie - stihnou ještě vyrůst a kvést?, 6.5.2016  Tak ve srovnání s těmi vašimi letitými se můžu s těmi svými akorát tak bodnout :D
Už jsem je tedy včera vystavila ven, ať se už otužují, když to podle předpovědi vypadá už na stálejší a teplejší počasí.
Ale alespoň se zatím můžu kochat maceškami.... celý příspěvek > |  | Převislé pelargonie - stihnou ještě vyrůst a kvést?, 4.5.2016 Děkuji za podporu
ráda bych okoukla i fotky vás ostatních, jestli máte nějaké, jak vypadaly vaše truhlíky na jaře a pak když už kvetly, ať si můžu udělat představu, co můžu čekat. |  |
|  | Převislé pelargonie - stihnou ještě vyrůst a kvést?, 3.5.2016 Hm, no máte to moc hezké. Pro příště budu poučena, že mám začít dřív a dobře se připravit. Ale nerada něco vzdávám jen proto, že to vypadá bledě. Třeba když jsem je dneska zase trochu uštípala, tak se alespoň pořádně rozrostou i když dlouhé, květy... celý příspěvek > |  | Převislé pelargonie - stihnou ještě vyrůst a kvést?, 3.5.2016  A tady truhlíky s těmi chcípáčky, co jsem tak radikálně pozaštipovala. Tyhle jsou osázené z obou stran, protože jsou na pověšení na zábradlí, kdyby se někdo divil proč jsou tak divně osázené. |  | Převislé pelargonie - stihnou ještě vyrůst a kvést?, 3.5.2016  Ještě druhý truhlík |  | Převislé pelargonie - stihnou ještě vyrůst a kvést?, 3.5.2016  Vyfotila jsem ty svoje miminka |  | Převislé pelargonie - stihnou ještě vyrůst a kvést?, 3.5.2016 Myslím, že teď už chladno moc v noci nebude jak jde sledovala předpověď. Takže vydržím ještě pár dní do zmrzlých a dám je ven. A možná že venku se jim bude dařit mnohem lépe, přece jen i když je na chodbě světlo a teplo, tak to asi pro ně je něco... celý příspěvek > |  | Převislé pelargonie - stihnou ještě vyrůst a kvést?, 3.5.2016 Ahoj,
letos poprvé jsem si zasadila převislé pelargonie. jsem v tomto ohledu začátečník. Chtěla jsem se vás zeptat na váš názor, jestli si myslíte, že mi stihnou ještě hezky vyrůst a kvést. Koupila jsem si několik plátíček pelargonií 24.4., 2... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|