|
Příspěvky uživatele - Elor
|
 |
 |
Křovinořez pro drobnou ženskou, 26.4.2016 Moc díky za podrobnou reakci, čtyřtakt se prý líp startuje, akorát i to půlkilo navíc já ucítím, jsem relativně dost křehká :) Cenově sympatické. |  | Křovinořez pro drobnou ženskou, 26.4.2016 Děkuji za velmi konkrétní a přínosný příspěvek k tématu. |  |
|  | Křovinořez pro drobnou ženskou, 26.4.2016 Fakt moc díky, už jsem nedoufala, že se nějaké reakce dočkám (jednak my ženský chceme všechno hned, jednak na ženských diskusních portálech se diskutuje s nesrovnatelnýma počtama příspěvků - často samozřejmě OT :))
Takže Echo menší vibrace, ale... celý příspěvek > |  | Křovinořez pro drobnou ženskou, 25.4.2016 Chlapi, nedělejte zagorku a poraďte ;) Všichni tomu rozumíte stokrát líp než já, holt mi to žáden neposeká, tak ať nekoupím nějakou blbost. :) |  | Křovinořez pro drobnou ženskou, 25.4.2016 Rozhoduju se mezi Hq 129R a Echo SRM 222ES. Nic těžšího než 5,5 kg nechci, i to je na mě dost. Cenově 8 tis. strop. Klidně doporučte i jiné. O značce Echo nevím nic, díky za reakce ;) |  |
|
|
|