|
Průklest švestky, 11.7.2016 chtěl bych se zeptat jestli je možné prořezávat švestu i v tomto období z jara jsem to nestihnul všechno udělat je na nich spoustu suchých větví.. o plody letos strach mít rozhodě nemusím jelikož květy zmrzli a na stromech není ani jedna švestka...... celý příspěvek > |
 |
Jak prostříhat švestku, 19.6.2016  přikládám jen slíbené foto abych měl jistotu že jde opravdu o halčivce nebo ne pokud je to tak jak říkáte tak ho nechám a nebudu to řesit..
ps: děkuji za ochotu a rady všem :-) |
 |
|
 |
Nemoc kmenu jabloně, 19.6.2016  dobrý den po zimě stromek přestal jakkoliv rust a chřadne odlupuje se kura a pod ni je jakási plíseň nevíte co to je? |
 |
Jak prostříhat švestku, 8.5.2016 tak to vypada na halcivce podle popisu na internetu cervene pupinky na listech a foto odpovida ale sehnat v obchodech postrik je nadlicky ukoln... asi budu muset projet internet a zaplatit postovne 😠 |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 7.4.2016  Kdyz uz jste v poznavani drevin co pak asi je tohle a je to k necemu nebo k nicemu? |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 2.4.2016 mám právě strach aby se neulomila byla by jí skoda aspoň do doby než se mě podaří přeroubovat jelikož jablka jsou doba.. napadlo mě díru něcím vyplnit.. ještě že jsem se napřed zeptal.. takže stříska a vápno s modrou skalici tedy ok provedu děkuji za... celý příspěvek > |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 2.4.2016 Jeste nate prvni fotce co je ta jablunka co ma poskozeny kmen da se ji nejak pomoc aby se kmen dale neposkozovat nebo je to prohrany boj je lepsi ji preroubovat najiny podnoz.. Rad bych ji taky zachoval ma dos urody ajablka jsou obrovske a chutove... celý příspěvek > |
 |
El. Akumulatorovy krovinorez, 2.4.2016 Mate nekdo zkusenosti s temahle stroji ktere se zacali prodavat? |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 1.4.2016 jeste jeden takovej hloupej
dotaz jak si clovek muze napestovat co nejrychleji podnoz na jabluňku prijde mi ze seminka to bude na hodne dlouho nebo se pletu? |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 1.4.2016  ok
dekuji za reakci ted uz clovek vi aspon trochu co a jak.. jen tak jestě posílám foto o jakem pralese je tu rec je to z casti zahrady na kterou jeste nebyl cas a stale jeste lezi ladem bez zasahu.. takto vypadala cela zahrada coz uz je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Roubování víceletým dřevem?, 31.3.2016 Ok dal jsem na vasi radu a za pomoci houseniku jsem nasel par roubu ktere jsou celkem dobre a jeste rada odbornika mam s roubovanim jeste pockat a v tuto dobu odebrane rouby supnout do lednice nebo se da jit s rouba rovnou na podnoz? |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 31.3.2016 Jinejma slovama... Jestli se da nejak experimentovat nebo je to jen ztrata casu... |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 31.3.2016 Jde me i o to jestli jde naroubovat jablon na podnoz jine dreviny nebo jenom jablon na jablon hrusku na hrusku a svestku na svestku.. Nebo jestli je i nejaka mezidruhova moznost.. Napriklad na kminek trnky naroubovat nejakou tu svestku a... celý příspěvek > |
 |
Roubování víceletým dřevem?, 31.3.2016 pokusím se třeba budu mít štěstí a někde něco narostě letos... |
 |
Jak prostříhat švestku, 31.3.2016 pro JG: pokud by to mělo být tím klidně tu legraci zažiju jsem vynalezavej a myslím že bych nějaký zpusob našel abych stromečkum pomohl.. :-) |
 |