|
Kanadská borůvka a insekticidy (vážný problém), 5.12.2015 Dobry den, Mam dve otazky. Ako moc ste si isty, ze to bol dosledok toho postreku?
Mohlo to byt dosledkom zmeny PH substratu, nedostatku / prebytku hnojiva, nedostatku / prebytku vlahy v korenovej zone, alebo aj paraziti, ako napriklad puklice,... celý příspěvek > |  | Vinic ako zivy plot, 1.11.2015 Stolove odrody na rodenie potrebuju vela stareho dreva a za poslednym strapcom (stolove byvaju dost velke) je potrebne mat cca 15-20 listov, minimalne vsak 10. Aj ked Vam na urode az tak moc nezalezi, diky tymto poziadavkam vznikla jedna dobra forma... celý příspěvek > |  |
|  | Réva vinná pěstování bez postřiku, 6.10.2015 A ja, pokiaľ stojí odroda za to, z jari dám zo dva razy morské riasy a v lete dám občas preventívne pomarančový olej. Keď sa ja postarám o ňu, postará sa ona o mňa, teda moje brucho. Mám aj Kokla, ale úplne bez ničoho ho čistého neudržím. Odskúšané... celý příspěvek > |  | Příprava pozemku na výsadbu vinice, 6.10.2015 Pre stolne odrody su vacsinou vhodne tvary s velkou zasobou stareho dreva. Na vychod od nas, na 3m drotenky do tvaru V, dosahuju na jeden koren priemerne urody cez 30 kg. Samozrejmostou je hnojenie ako ku korenom, tak aj na list a profylaktika.... celý příspěvek > |  |
 |
|