|
Slepice nesnášejí, 5.8.2015 Pěkně napsáno i pravděpodobně pravdivě
|
 |
Slepice nesnášejí, 5.8.2015 Já velmi moc děkuji určitě mi Váš příspěvek hodně dal mnoho věcí jsem nevěděla, třeba to obrácení slepičky na záda.Díky moc za velmi užitečné rady.Ještě nikdy jsem neodčervovala slepičky proti vnitřním červům, možná i to je můj problém |
 |
|
 |
Slepice nesnášejí, 4.8.2015 Moc děkuji také za veškeré informace.Doplnuji jen, že kurník je velký přibližně 4x3,5m a ještě k tomu na patro.Čistíme ho co dva měsíce úplně na dlažbu která je z kachlí.1x do roka bílíme neobložené stěny vápnem.Jednou jsem se pustila do tak... celý příspěvek > |
 |
Slepice nesnášejí, 3.8.2015 Moc děkuji za odpověd. Sice jste mě vůbec nepotěšil, hlavně tou poslední větou :-(. Nevím jestli to dokáži.Budu muset se poradit s rodinnou.Vždyt mají teprve dva roky ach jo :-( |
 |
Slepice nesnášejí, 3.8.2015 Dobrý den mám taky problém se snáškou.Měla jsem 9 slepic a dne 27.5.2013 jsem přikoupila17 kuřic začaly krásně snášet v létě 2013 každý den bylo tak 11 - 15 vajíček.V roce 2014 z přestávkama snášky (přepeření atd.) bylo vše v pořádku.Některá stará... celý příspěvek > |
 |