|
Větve thují do kompostu?, 22.6.2015 Dobrý den, můžu dát větve thují (samozřejmě prohnané přes drtič) do kompostu??. Děkuji za odpověď. |  | Plotové nůžky, 22.6.2015 Tak to asi nebydlíte 20 km ok Kolína... tady je všechno hodně drahé.. |  |
|  | Plotové nůžky, 22.6.2015 Tak to bude problém, asi by nás to vyšlo draze. Do většího města to máme daleko a v našem okolí nikdo takové služby nenabízí. A pokud ano (zahradnictví), tak si myslím, že cena za jednu "úpravu" thují vyjde dráž, než nový plotostřih, který by mohl... celý příspěvek > |  | Boční sestřih thůjí, 22.6.2015 Thuje jsou staré asi 6 let, vysoké asi 2,5 m (po loňském zastřižení do výšky, odstřili jsme tenkrát asi 40 cm), půda písčito- jílová (ale spíše písčitá), thuje jsou ve výborné kondici (pravidelně hnojené a zakůrované), sluníčko na ně svítí v téměř... celý příspěvek > |  | Plotové nůžky, 22.6.2015 Dobrý den, prosím poraďte, jaké koupit plotové nůžky. Máme "plot" asi ze 40 Ks thůjí brabant, které byly v loni ručně zastřiženy do výšky, ale už je nutné je zastřihnout i z boku. Nechce se nám to dělat ručně, tak že uvažujeme o plotových... celý příspěvek > |  | Boční sestřih thůjí, 22.6.2015 Dobrý den, v loni (asi koncem května, nebo začátkem června) jsme zastřihli naše thůje, protože již přesáhly požadovanou výšku. Thuje by však potřebovaly zastřihnout i z boku (z obou stran), protože jsou širší, než bychom chtěli, větve z jedné strany... celý příspěvek > |  | Napadené jehličnany- co to je a co s tím?, 17.6.2015 Děkuji za odpovědí. Sousedovic psa jsem vyloučila proto, že je to velký pes a jeden jehličnan má hnědé jehličí i ze strany, kde se k němu pes nedostane a ani na něj z jedné strany nesvítí slunce, a přesto jehličí hnědne ze všech stran.Dnes jsem na... celý příspěvek > |  | Napadené jehličnany - co to je a co s tím?, 16.6.2015  Dobrý den, prosím o radu. Jsem začátečník a letos mi na malých smrčcích, které mám vysazené asi 4 roky, začalo hnědnout jehličí (obrázek1,2,3). Jsou hnědé i uvnitř, ale na povrchu se to rychle rozšiřuje..Myslela jsem, že je to spálené od slunce...... celý příspěvek > |  |
 |
|