Příspěvky uživatele - peky

Čím osazet koryto na zimu, 6.9.2016
Máte to moc krásné! Děkuji za rady :-)
Čím osazet koryto na zimu, 5.9.2016
Nakonec to stejně asi osazim sukulentama. Dám tam mezi ne kameny a tak a mohlo by to být hezké i přes zimu a v lete by mohli kvest. Dají se u nás běžně sehnat kvetoucí sukulenty ne? Jinak všem moc děkuji za reakce :-)
Čím osazet koryto na zimu, 4.9.2016
Chtela bych zasadit do koryta nějaké rostliny, které vydrží i přes zimu. Nejlépe něco, co tam může být celoročně. Chryzantemy jsou asi jen do prvních mrazíku že? Napadá vás něco kromě sukulentu?
Preventivní postřik proti padlí na balkonovkách, 10.6.2016
Dobrý večer, mám spoustu surfinii, million bells a pár petunii. Myslíte, že je dobře je preventivně postrikat proti padlí nebo se to dělá až když se padlí objeví?
Hnojeni balkonovek, 19.5.2016
Prosim o názory čím hnojite balkonovky? Konkrétně muskaty a surfinie? Používáte hnojivo přímo na konkrétní kytky a nebo mužu na vše pouzit Kristalon plody a květ? Jaké máte zkušenosti? Moc děkuji
Vhodný substrát pro million bells a pro bylinky, 6.5.2016
Na milionky pouzivam substrat pro surfinie, na bylinky substrat primo pro bylinky, ale dari se jim i v obycejne zemine. Boruvky mam v raseline. Jahody v univerzalnim substratu. Substraty sezene vsude.
Lobelka, 2.5.2016
Dala jsem do koryta lobelky a k nim verbeny. Ty lobelky jsem zasela kus od sebe. Rozrostou se nebo je lepsi nasazet na husto?
Verbeny, 2.5.2016
Máte prosím někdo zkušenosti s verbenama? Jsou převislé nebo vzpřímené? A rozrostou se třeba jako surfinie?
Surfinie nebo petunie? Poznáte rozdíl?, 12.4.2016
Ty z packu se taky pěkně rozrostou. Já zaštipuju, takze převisy mám pěkně husté, ale loni jsem koupila asi omylem petunky a rostlo to vzpřímeně. Byli hezké to jo, ale na oknech mám radši převislé :-)
Surfinie nebo petunie? Poznáte rozdíl?, 11.4.2016
Děkuji za odpověď, takže myslíte, že jsou převisle? Já vím, že jsou kvalitnější ty samostatně prodávané, ale já jich potřebuji hodně to bych se nedoplatila :-) Pak jen dokupuji ty co se prodávají samostatně :-)
Surfinie nebo petunie? Poznáte rozdíl?, 11.4.2016 Obsahuje fotku
Dobré ráno, včera jsem koupila surfinie, ale přijde mi, že mají velké listy a mám strach, aby nešlo o vzpřímené petunie. Poznáte někdo o co jde podle fotky?
Jak zaštípnout muškáty, 22.3.2016
Koupila jsem muškáty, zatím je mám v tom packu za oknem. chci se zeptat jak je zaštipujete?
Pěstování slaměnek, 20.3.2016
Ahoj, prosím je tu někdo, kdo rozumí slaměnkám? Chtěla bych si je dát do koryta, ale nějak se mi nedaří je vypěstovat ze semínek. Smilek i limonka krásně vyklíčili, ale postupně zachází. Nevíte kde je chyba? Nejsou přelité ani suché, mají teplo i... celý příspěvek >
Surfinie nezvládají vedra, 4.7.2015
Já je musím zalévat v těhle vedrech 2x denně.Díky tomu jsou celkem v pohodě si myslím. Asi vám lidi poradí samozavlažovací truhliky :-)
Surfinie nebo petunie, 30.6.2015
Jestli delaji převis, tak jsou to surfinie ne? Máte je krasne, at je to co je to :-)Já si letos konečně koupila vysněný strakatý a rostou mi nahoru, omylem jsem koupila petunie. No už s tím nic neudelám:-)
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika