Příspěvky uživatele - Kudibal

Můžu zapěstovat z vedlejší větve terminál?, 1.3.2015 Obsahuje fotku
Dvakrát měř, jednou řež! Nerad bych, aby mé nepochopení psaného textu způsobilo stromku ještě větší problémy. Takže jsem doplnil stupnici a řez byste vedl ve výšce které číslice?
Můžu zapěstovat z vedlejší větve terminál?, 1.3.2015
Vlastně jsem nad budoucností stromku nijak nepřemýšlel.  Mám ještě stejně staré 2 jabloně a broskev a ty mají podobně nízký kmen. Výhoda měla být v tom, že na ně snadněji dosáhnu.  Tak jsem si myslel, že třešeň bude něco podobného - nechci... celý příspěvek >
Můžu zapěstovat z vedlejší větve terminál?, 28.2.2015
Stromek vybírala a objednala manželka. Našel jsem staré fotky, když jsem stromek sázel v r.2012 a byla na něm cedulka s ručně psaným "Rivan (pod.sem)".   Spodní větve vyrůstají z kmene asi ve výšce 60cm.
Můžu zapěstovat z vedlejší větve terminál?, 28.2.2015
Kdybych to chtěl udělat, kudy bych měl vést řez? 
Můžu zapěstovat z vedlejší větve terminál?, 28.2.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám malou(asi 3 roky starou) třešínku a nějak se stalo, když jsem seříznul terminální výhon na nový pupen, tak se nevydal kolmo směrem vzhůru ale hodně šikmo do strany.  Na obrázku je tato větvička značena písmenem "H". Přičemž na... celý příspěvek >
Dřišťál - znečištění fasády, 5.1.2015
Včera jsem si prohlížel návod k jedné tenkovrstvé lazuře na rozpouštědlové bázi a stojí tam mimo jiné i toto: "...U dřev bohatých na ve vodě rozpustné látky může docházet k jejich vymývání deštěm. To může vést k zabarvení světlého zdiva nebo... celý příspěvek >
Dřišťál - znečištění fasády, 21.12.2014
Sice je to trochu pozdní reakce, ale podle tvaru ušpinění, které na druhé fotce zhruba kopíruje tvar štítu sedlovité střechy s přesahem, a konečně i podle tvaru každé šmouhy (asi jako kdybyste hodili pytlík s barvou na zeď) to vypadá na to, že ze... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika