Příspěvky uživatele - RBr

Pergola nebo přístřešek?, 28.8.2006
To je taky hezký! Teď ještě ty zbývající fotky by to chtělo.... Měl bych dotaz: ty "výplně", ty jsou dělaný doma? Mohl bych vidět nějaký detail? Mně to teprve čeká, ale asi až příští rok.
Lazura xyladecor, 3.8.2006 Obsahuje fotku
Jo jo.  Taky jsem s ním zatím spokojený. Může stát voda na vodorovných plochách dřeva a přitom dřevo ani trochu vodu nenasaje. Aby to pak vydrželo třeba takovouto bouřku:
Jaký odstín?, 16.7.2006 Obsahuje fotku
Tak právě na mých fotkách je vidět Xyladecor v odstínu CEDR. Je dost světlý(proto jsme ho chtěli), řekl bych špinavý žlutá. Na střeše je "Trapez- bronz" a jako celek to myslím působí pěkně-samozřejmě záleží na vkusu. 
Pergoly, 13.6.2006 Obsahuje fotku
Tento víkend jsem dokončil přípravu hranolů na míru, zabroušení, předvrtání děr na šrouby v patkách i na střeše  + jejich natírání. Dělám to v še v rozebraném stavu, příští víkend bych již zřejmě zákl. kosntrukci (stojny a obvod střechy)... celý příspěvek >
Pergoly, 6.6.2006
Jo jo, prošel jsem si ty stránky. A nejen pergoly. Výška bude 230 a 250 cm. Tedy mírně zešikma, právě pro případné doplnění krytiny - asi takto, když použiji vašich stránek: http://www.brokr.wz.cz/foto/altany/img00011.htm Moje celkové... celý příspěvek >
Pergoly, 5.6.2006 Obsahuje fotku
Že jo?! Jsem se potřeboval ujistit :o)
Pergoly, 5.6.2006 Obsahuje fotku
Nějaké fotky jak začínám: Přemýšlím, zda trámky v patkách nechat ležet na dně patky (bude se tam držet voda) nebo je "vytáhnout" o 1 cm výše a nechat je "stát" jen na šroubech - viz detail patky. Bude to dostatečná podpěra pro trámek?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika