Příspěvky uživatele - Veselka10

Rady do začátku chovu králíků, 5.11.2016
Náš milý S.P.Ch. už napsal to důležité a správné. Já jen doplním, že seno je pouze na jídlo, nestele se s ním, protože mj. drží přílíš vlhkost a kotec je třeba držet, co nejvíc v suchu.
V čem/jak míchat krmivo?, 4.11.2016
Zdravím zkušenější/šikovnější/znalejší. Od počátku chovu bojuji s tím jak, resp. v čem míchat pipkám a králíkům krmení. Mám ráda "svě" připravené směsi a zvířata jsou také spokojená, ovšem stále jsem nepřišla na vhodný způsob míchání. Totiž... celý příspěvek >
Rady do začátku chovu králíků, 4.11.2016
Já tedy nevím, ale to nejsou stěny ze dřeva pokud vidím správně. Vidím dřevěný rám, ty stěny asi sololit nebudou, ale vypadají slabě. Dle mého je to v podstatě totéž, klec/kotec do budovy. Jinak kotec/kotce by měli být umístěné minimálně v... celý příspěvek >
Rady do začátku chovu králíků, 4.11.2016
V tomhle může králík bydlet výlučně v budově, bez ohledu na to jaké je roční období! Mimochodem, je to i v popisu jasně napsané. V létě je třeba chránit králíka před horkem, v zimě před chladem, ovšem celoročně před větrem. Ta klec je pro chov... celý příspěvek >
Je tohle kanibalismus a nedostatek vitamínu?, 4.11.2016
Souhlasím s S.P.Ch., tohle opravdu vypadá na napadení zvířetem jako je například pes.
Samice pred samcem utika a pisti, 27.10.2016 Obsahuje fotku
Jako bych to přivolala. Barborka dneska nad ránem umřel. Podle polohy a ztuhlosti, to mohlo být tak okolo půl šesté. Nejpravděpodobnější je, že ležel jako obvykle na břiše, pospával a prostě padnul. Žádná křeč ani nic jiného, co by naznačovalo něco... celý příspěvek >
Samice pred samcem utika a pisti, 27.10.2016
Pokud je reakce na mě, což asi ano, když jsem slíbila, že v každém případě napíši, tak se nestalo vůbec nic. Dášenka těhotná nebyla, tak se nejspíš naplnil předpoklad našeho milého S.P.Ch., že dva samci po sobě = nula úspěch. Jsem však ráda, že... celý příspěvek >
Kočka a mléko?, 19.10.2016
Může jít o chornický stav - kočička má závažnější zdravotní problémm, který opravdu nelze obvykle vyléčit. Lze pouze udržovat relativně přiměřený stav. Tedy kočka by měla být v teple, žádné teplotní výkyvy, chlad apod., očička čistit buď... celý příspěvek >
Úhyn slepic, 12.9.2016
Napsala jste bohužel málo informací, abych mohla alespoň nějak porovnat své zkušenosti s tím, co se děje u Vás. Jak už napsal "můj" drahý S.P.Ch., je důležité popsat detaily. Nicméně, jestliže včera už čtyři dny nic nejedla a nepila, mám za to,... celý příspěvek >
Krmení, 7.9.2016
Vypadají pěkně ty Vaše holky. Já si tedy neumím představit, že by naše holky neměly stromy a keře, protože to je v teplých dnech jejich nejoblíbenější činnost při siestě. Tedy vyhrabat si pod stromem/keřem pořádnou díru a uvelebit se. Ale asi to... celý příspěvek >
Jak zabít rychle a účinně králíka, 6.9.2016
Děkuji za reakci a snahu o uklidnění:). U nás, tedy babička také tak drůbež zabíjela, ale nevím, říká se to, že jsou to jen nervy.
Jak zabít rychle a účinně králíka, 2.9.2016
Po delší době oživuji toto téma. Králíky stále nezabíjíme, protože popis je mi sice jasný, ale strach, že to nezvládnu je větší. Mrtvého králíka na trénování také nemám. Takže stop stav trvá. Proč, ale oživuji toto téma... měla by se podobným... celý příspěvek >
Vodní želva v zahradním jezírku, 30.8.2016
Předně, i když se želvy rády vyhřívají na slunci, tak musí mít také možnost kam se schovat, aby se nepřehřály. Pokud jde o jestli můžou být v zahradním jezírku, tak samozřejmě můžou, ovšem 1) želvy jsou dravci a ničitelé, to znamená, že drobnější... celý příspěvek >
Nemocná chodidla slepic, 28.8.2016
Zásadní otázky už položil S.P.Ch, také bych se na totéž chtěla zeptat. Je to v místě nejměkčí části "polštářku", působí to jako otlak/mozol z odřeniny. Mimo to, na můj vkus má slepice dost bordelu/hlíny/bahna? pod drápy. Totéž se snadno zanese do... celý příspěvek >
Králíci - očkování, 27.8.2016
Na větších klinikách je neprodávají, ale vesničtí veternáři s tím nemívají většinou problém.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika