|
Rajčata mne překvapují, 28.6.2014 Děkuji za odpověď.
Letos jsem vypěstovala rajčata ze semínek poprvé:-)
Stále se učím.Ale mám je také pěkná, na balkóně už mám zelené kuličky, zatímco ta v zahradě kvetou.
Tak už vím co budu příště s rajčaty dělat. |  | Rajčata mne překvapují, 28.6.2014 Zdravím Vás,
máte Janičko moc pěkná rajčata. Moje teprve kvetou, smím se zeptat jak jste toho dosáhla? Kdy jste vysévala, vysazovala ven a zdali a čím hnojíte?Děkuji za případnou odpověď. |  |
|  | Něco jako jahody, 21.6.2014 Jahodka indická (Duchesnea indica)
nejedlá, půdopokryvná |  | Kam je sveden tento okap?, 26.5.2014 Dešťovou vodu nesmíte pouštět do splaškové kanalizace napojené na čističku. Ale jsou svody-kanály na dešťovou vodu |  | Kam je sveden tento okap?, 26.5.2014 Minulý týden jsem ztratila šroubek, nevíte někdo kde je?
Pane,,Doktor'' co takhle kanalizace? |  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 23.5.2014 Krásný den,
také mám malou zahrádku jen 120 m² a narvala jsem na ni 1 malinoostružinu jsem s ní spokojená, má velké plody, netrpí na škůdce, jeden angrešt stromkový, jeden rybíz červený keřík, jednu jostu, jeden zákrsek třešně.Dále 4... celý příspěvek > |  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 10.5.2014 Mně se osvědčilo ustřihnout asi 5-10 cm vysoký kruh z plastovky a dát ho okolo rostlinky o kterou nechci přijít-sice to není žádná krása ale květiny a sazeničky to uchrání.Vždy je vidět kterou rostlinku jsem takovýmto plůtkem chránila a na kterou... celý příspěvek > |  |
 |
|