Příspěvky uživatele - milanbobo

Jaká je to prosím odruda?, 8.8.2012 Obsahuje fotku
Prosím o radu určit odrudu jablka přiloženého obrázku. Jablko mám naroubované na zákrsku a letos mi mi poprvé plodilo.  Konzumní zralost je tomto čase - začátek srpna - chutná výborně chuť je lahodná, slupka hladká. ... celý příspěvek >
Slunéčko čínské - asijské, 9.5.2009
Dobrý den. Máte také ty nové slunéčka na zahradě? Já asi ano. Mají na jedné polovině krovky.8 - 9 teček, světlejší a jsou možná máálinko placatější. Údajně požírají ty české, ale když se potkalo s českým tak se obešly -možná nemělo hlad :-)). Larvy... celý příspěvek >
Americká plíseň na angreštu, 9.5.2009
Zdravím. Nevíte někdo jak na americké padlí - plíseň na angreštu. Před třemi roky jsem měl krásné rozmnožene stromky a teť je to horší rok co rok. Někdy to bylo míň a zase toho měl plno soused. Slyšel jsem stříkat  "kypřicím práškem do... celý příspěvek >
Infekce višně, 1.6.2008 Obsahuje fotku
Zdravím. Dnes v neděli jsem byl v Krnově a vyfotil jsem tam toto višni a zatím jsem to v takové míře nevyděl. Na tomto odkazu jsem našel asi vysvětlení www.vsuo.cz/vyzkum/och/choroby/monilie/monspal.htm  je to opravdu asi spála jak píše pan... celý příspěvek >
Infekce višně, 27.5.2008
Dobrý den. Pozoroval jsem višní a zatím další změnu ku zkáze jsem nespozoroval ani žádné pavučinky jenom pár černých mšic. Slyšel jsem, že strom opravdu neodvratně uschne.Větvičky jsem osříhal a uvidím.Jinak o této pozoruhodnosti nic... celý příspěvek >
Infekce višně, 10.5.2008
Dobrý den. Slyšel jsem, že pokud višni vadnou lístky, na konci větví teť v době vytváření plodů jedná se o infekci stromu a mají se tyto konce ostřihat jinak hrozí uschnutí celého stromu? Co je na tom pravdy??? milan
Řez višní, 20.6.2007 Obsahuje fotku
Ahoj.Na vyholené části jsem žádný pupen nevyděl ,ale podívám se pozorněji. Posílám foto višně. Šipka na přiloženém obrázku vede k větévce která vyrůstá z vyholené větve,ale tato situace se neopakuje pravidelně. Jak si počínat vtakovém případě? Váší... celý příspěvek >
Řez višní, 19.6.2007
Ahoj. Ještě je brzy ,ale nikde v literatůře nemůžu najít jak stříhat višně. Konkrétně mám višni "Morelu pozdní" tři roky starou je vysoká tak dva metry a její větve jsou do poloviny vyholené pak olistěné s plodama. Všechny větve jsou totožné.... celý příspěvek >
msice na tresni, 19.6.2007
Ahoj Já měl na višni černé mšice na konci větévky teť když plodí a opatrně (jen konečky) jsem je postříkal BIOLEM s troškou jaru. Výsledek dobrý, a delám to tak i na švestce. milan
Poradťe - řez jabloně, 18.10.2006 Obsahuje fotku
Zdravím Vás, p.Vašku  Ono se řekne vzít pilku  aaa...  A nemohl by jste se přesněji vyádřit. proto že když to seříznu v místě čáry tak musím počítat ,že mi tem strom o nějaký kus zase vyrostte. Tak že ho musím seříznout víc? A to mi s... celý příspěvek >
Poradťe - řez jabloně, 16.10.2006 Obsahuje fotku
Dobrý den. Prosím pomožte jak seřezat jabloň v přiloženém odkazu na této adrese: http://milanbobo.rajce.net/jablon kopie . Jabloň mi stíní okolním stromkům.Plánovaná výžka vrcholu koruny by měla být na úrovni čáry. Jak jsem o tom přemýšlel... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika