|
Příspěvky uživatele - Spea
|
 |
 |
Okurkam zloutnou okraje listu, 26.6.2015  Okurkam a to jak hadovkam, tak nakladackam zloutnou okraje listu a to jak stare listy, tak i cerstve vyhonky. U jedne z hadovek se listy krouti. Co by to mohlo byt? Prihnojuji jednou tydne Kristalonem kvet a plod. Pestuji ve foliaku.
|  | Skudce likviduje listy sazenic redkvicek a kedluben, 23.4.2015 Ok, jdu do nich!!! |  |
|  | Skudce likviduje listy sazenic redkvicek a kedluben, 22.4.2015  Nejaka potvora mi zrejme pres nic ohlodava listy sazenic kedluben a zejmena redkvicky. V listech se objevuji vykousane dirky, je to zhruba kruhovy tvar do prumeru diry 1-2 cm, ale i okraje listu. Co to muze byt zac a jak na likviadaci? Na slimaky mi... celý příspěvek > |  | Jakou pilu na obcasny prorez?, 22.4.2014 Na te Makite jsem dal na doporuceni a hned zamenil listu i s retezem. Listu 30 cm Oregon PRO-AM 1203XEA041. Samo i retez Oregon 91VXL. Makita mela retez 1,1mm
|  | Jakou pilu na obcasny prorez?, 22.4.2014 Doufam ze me nedo nesepre za vecne omylany dotaz, ale... Planuji nakup morotovky na obcasny prorez v rodinnem lese. Obcany, je mysleno jednou za ctrnact dni az tri nedele zabehnout do lesa, shodit nejaky ten napadeny smrk do 30 cm,... celý příspěvek > |  | Jak často ostřit řetěz na elektrice, 22.4.2014 Mam Makitu UC3520A. Vubec me netrklo, ze by melo stacit stisknout spinac, ze se tim uvolni dobehova brzda. Diky za nakopnuti. V manualu jsem k tomu nic nenasel.
|  | Jak často ostřit řetěz na elektrice, 22.4.2014 Ja bych se pripojil s dotazem na zpusob ostreni retezu u elektriky. Musi vzdy retez z pily dolu, nebo mate nejaky trik na ostreni na liste (na pile)? Jde mi o to, ze s retezem na elektice nejde pootocit. Motor to nepusti. na benzinovce s tim... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|