Příspěvky uživatele - Aluša CZ/AT

Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 18.5.2014
Blahopreji! I mne rostlinky prezily, v obou lokalitach. Na mestske zahradce mi dokonce v tom necase rozkvetla mochyne. Alena
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 12.5.2014
Mate sazenice jako ze zurnalu! :) Alena
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 7.5.2014
Ja uz mam doma od vcerejska taky vysazeno, vcetne cukety a mochyne, vsechno nasadilo na kvet, rajcatka kvetou uz naplno. Zahony na chalupe prijdou na radu o vikendu. Rozdil je cca 400mnm, tak jsem zvedava, jak se mi budou zahradky lisit. Preju vsem... celý příspěvek >
Vyvýšené záhony, 9.4.2014 Obsahuje fotku
Dobry den, moc dekuji za pochvalu! :) Zahony jsou 200x50x60cm. Neni to na zadne velkopestovani, ale prostor zahradky vic neumoznuje. Samotna konstrukce je z terasovych modrinovych prken, spojovana smrkovymi sloupky, dvakrat natrena olejem na... celý příspěvek >
Jaro 2014, 7.4.2014
Tak toto jmeno si urcite zapamatuji. Uplne me okouzlily. :) Diky! Jak vypadaji moje tulipany zjistim az o vikendu, kdy se poprve letos dostaneme na chalupu. Tesim se na ne moc, i kdyz me tam takove krasavice, jako mate Vy nejspis necekaji. Alena
Vyvýšené záhony, 1.4.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, vkládám fotky právě hotových vyvýšených záhonů na naší městské pidizahrádce (cca 40m2). Přiznávám, že se do nich vešlo víc organického materiálu, než jsem čekala, ale konečně je jeden už plný (a osetý) a do druhého už stačí jen... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 12.3.2014
Asi nejspis zalezi na tom, kolik tech rostlin chcete/muzete nakonec pestovat. Pokud mate vic silnych kusu, tak asi neni duvod si nechavat ty slabe. I kdyz me osobne je jich lito - u jednoceni cehokoliv trpim... i u mrkve... ;) Alena
Rajčata pro sezónu 2014, 11.3.2014
Děkuji za informaci, určitě se tam zajedu podívat. K návrhu nové EU směrnice je zatím jedno doporučení k jejímu vrácení - tedy nic závazného. Snad se ještě do května zadaří. 
Rajčata pro sezónu 2014, 10.3.2014
Dobrý den, taky jste mě tu všichni na fóru nakazili rajským šílenstvím.  Letos jsem se rozhodla vyzkoušet lokální tradiční sorty, které zde (v Rakousku) zachraňuje sdružení Arche Noah. Semínka některých těchto druhů jsou ve skromném množství... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika