Příspěvky uživatele - Jakub Kollár

Mrazy, 10.3.2014
Zdravím, chcel by som vedieť ako bojujete s jarnými mrazmi, počul som že existuje postrek proti mrazu. Napíšte mi vaše nápady.  Ďakujem JK
Topaz, 23.2.2014
Dobrá úvaha to je, ale ak je to nejaká virová nákaza tak sa už (myslím) "vyliečiť" nedá(nakoľko by bolo nákladné zistiť o aký vírus sa jedná). Zdroj nákazy môže byť aj hmyz, ale "chyba" sa mohla stať už v škôlke, a to naočkovaním už chorého... celý příspěvek >
Degustačná zrelosť, 18.2.2014
No a práve o to, čo ste popísali v bode 2. mi išlo t.j. ktoré odrody je vhodnejšie podtrhnúť a ktoré je lepšie nechať dozrieť. Ide len o názor ktorý si prispôsobím mojím podmienkám resp. každý podľa svojích. Ani pri vláknach s odrodami(ich... celý příspěvek >
Degustačná zrelosť, 18.2.2014
Zdravím p. Paľo, zaujímalo by ma kde ste kúpili Pink Lady? (nikde ju nemôžem zohnať) U Floriny mám tiež skúsenosti, že vydrží vpohode do marca. Goldeny.. tak do februára. S ostatnými odrodami skúsenosť nemám, lebo väčšinu jabloní som sadil... celý příspěvek >
Degustačná zrelosť, 17.2.2014
Zdravím, Napadlo ma, že by nebolo odveci založiť tému, v ktorej môžete pridávať odrody a ich najlepšie termíny na ochutnávanie. Mňa by zaujímali tieto odrody: Bláhovo oranžové, Coxova reneta, Croncelské, Malinové hornokrajské, Gravštýnske,... celý příspěvek >
Hechingerova ovocná stena, 16.2.2014
Zdravím, tá by mohla byť zaujímavá. Keď sa ny tým zamyslím tak Bouché-Thomasova je menej komplikovaná, tak ako hovoríte. No... pouvažujem.
Hechingerova ovocná stena, 16.2.2014
Malo by to tak byť, ale už si nepamätám. No a k podnoži asi by nebola najvhodnejšia A2?
Hechingerova ovocná stena, 16.2.2014 Obsahuje fotku
"Pri tejto metóde sa sadia jednoročné výpestky, pričom miesto očkovania sa dáva 10-15 cm pod povrch zeme. Na týchto stromoch za bujne rastúce výhonky za zelena odstraňujú. Keď výhonky po skrížení prasahujú 75-100cm, čo býva obyčajne v 2 roku,... celý příspěvek >
Hechingerova ovocná stena, 15.2.2014
Zdravím pane Václave, na túto stenu som mal kedysi odrodu starkrimson, ale už je nepredávajú. Možno by sa otázka dala položiť takto: Aká odroda(najlepšie nejaká stará/kraová) má podobné rastové vlastnosti ako starkrimson. Najlepšie by bolo, ak by ste... celý příspěvek >
Pink Lady, 14.2.2014
Zdravím, zaujímalo by ma či má niekto z vás skúsenosti z pestovaním Pink Lady v tvare steny? 
Hechingerova ovocná stena, 14.2.2014
Aké odrody by na túto stenu boli vhodné. Ďakujem. JK
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika